HomeΣΠΙΤΙΚΟΥΖΙΝΑΠαιχνίδια διακοσμητικής αναζήτησης!

Παιχνίδια διακοσμητικής αναζήτησης!

Χρώματα, στυλ, κομψότητα και design με υψηλές απαιτήσεις, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία, που χαρακτηρίζουν την κουζίνα του σήμερα. O σύγχρονος σχεδιασμός της, απαιτεί άποψη στην εμφάνιση, εργονομία, λειτουργικότητα και φυσικά να είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα στοιχεία και εργαλεία.

Όταν η άνεση χώρου είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο σε μια κουζίνα, τότε η ιδανική λύση για τη σωστή διαμόρφωσή της είναι οι συνθέσεις επίπλων με νησίδα. Ξεχωρίζει ως προς το ύφος της, τη γραμμή της, αλλά και τους ανάλογους συνδυασμούς των υλικών και των χρωμάτων. Έπιπλα κουζίνας, κομψά, μοναδικά και διαχρονικά, με τα χρώματα και τα υλικά να εναλλάσσονται αρμονικά, ψάχνουν για τον τέλειο συνδυασμό, μέσα από ένα παιχνίδι διακοσμητικής αναζήτησης. Αναζητήστε το ύφος και το στυλ, που σας ταιριάζει με απαραίτητη την άμεση πρόσβαση από και προς την τραπεζαρία.

Επειδή η εποχή μας, επιλέγει ένα βιομηχανικό στυλ για να αποδώσει τη σημασία του μοντέρνου, οι προτάσεις και οι τάσεις, αναδεικνύουν την αισθητική του ξύλου, του αλουμινίου και του γυαλιού σε συνδυασμό με το ξύλο. Το ένα συμπληρώνει το άλλο, δίνοντας ένα αποτέλεσμα άκρως πρακτικό και με υψηλές προδιαγραφές.

Παιχνίδια χρωμάτων και υλικών

Στην αφετηρία της γεύσης, όπου συγκεντρώνεται ολόκληρη η οικογένεια, οι αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες έχουν τον πρώτο λόγο. Oι γραμμές στα έπιπλα είναι λιτές, ενώ το στυλ δίνουν οι συνδυασμοί των χρωμάτων και τα αξεσουάρ. Η κουζίνα με χρώματα αλλάζει πρόσωπο και παίζει παιχνίδια αισθητικής με τη γεύση.

Τα χρώματα από τους πιο παλ τόνους, μέχρι την πιο έντονη απόχρωσή τους, παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο και χαρίζουν προσωπικότητα και άποψη στο χώρο. Τα σκούρα χρώματα είναι πιο αυστηρά και δίνουν ξεχωριστό “βάρος” στην κουζίνα. Ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει τη δική του χρωματική σύνθεση σύμφωνα με το γούστο του. Η επιλογή του κόκκινου χρώματος αποτελεί μια από τις δυνατές τάσεις για την κουζίνα του σήμερα, δίνοντας της έτσι ένα σύγχρονο και μοντέρνο ύφος. Το μπλε χρώμα χαρίζει στην κουζίνα ένα hi-tech χαρακτήρα και μια φουτουριστική διάθεση. Το κίτρινο χαρίζει ζωντάνια και ζεστασιά. Το μαύρο ήταν και θα είναι πάντοτε στη μόδα, αφού στο σύνολο του κρύβει μια ιδιαίτερη πολυτέλεια. Το λευκό, είναι το χρώμα που δεν θα χάσει ποτέ, αφού η φωτεινότητα του δείχνει το χώρο μεγαλύτερο και τονίζει κάθε στοιχείο.

Ακόμη το ξύλο και η λάκα παραμένουν από τα πιο δημοφιλή υλικά κατασκευής, ενώ το μέταλλο και το γυαλί αμμοβολής είναι από τα βασικά διακοσμητικά στοιχεία, που κάνουν κάθε μοντέλο να ξεχωρίζει. Όλα τα βλέμματα, δικαιολογημένα είναι στραμμένα επάνω της, αφού η κουζίνα αποτελεί το επίκεντρο της σύγχρονης κατοικίας. Η σωστή μελέτη της αρχιτεκτονικής δομής της κατοικίας, είναι το κλειδί, ώστε να δοθεί η απαιτούμενη προσοχή για την άρτια οργάνωση και τη μέγιστη εκμετάλλευση του χώρου της κουζίνας. Στόχος είναι η δημιουργία μιας κουζίνας, που να εξασφαλίζει άνεση κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Oι καθημερινές εργασίες στην κουζίνα διευκολύνονται πολύ, όταν όλες οι λεπτομέρειες είναι σωστά μελετημένες, έτσι ώστε να μας προσφέρουν λύσεις ανάλογες των ζητούμενων. Οι μελετητές του χώρου της κουζίνας, έχουν να μας εισηγηθούν πολλούς πρακτικούς και υπαλλακτικούς τρόπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ