HomeΚΗΠΟΣ - ΠΙΣΙΝΑΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥΚαλοκαιρινές απολαύσεις…

Καλοκαιρινές απολαύσεις…

Είναι σημαντικό να διατηρεί κάποιος στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του την ίδια ποιότητα και καλαισθησία όπως και στον εσωτερικό. Ας μην ξεχνάτε το γεγονός ότι η βεράντα ή ο κήπος είναι και αυτά μέρη του σπιτιού σας.

Επιλέξτε, μικρά και μεγάλα τραπέζια εξωτερικού χώρου, πολυθρόνες ανθεκτικές και σταθερές, ξαπλώστρες, μπαράκια, ομπρέλες, συστήματα σκίασης που κατασκευάζονται στα μέτρα σας, άνετα μαξιλάρια σε πανέμορφα χρώματα και υπαίθριες ψησταριές για φιλικά πάρτι και μπάρμπεκιου με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο κήπο προσθέτοντας  καλοκαιρινά διακοσμητικά από φυσικά υλικά, φανάρια, δάδες και φυτά  που θα βοηθήσουν στην δημιουργία ενός χώρου που εκφράζει την προσωπικότητα σας και λειτουργεί θετικά στην διάθεση σας.

Αν θέλετε καλό θα ήταν να δημιουργήσετε ένα μικρό καταρράκτη οριοθετώντας το φυσικό χώρο ροής των νερών. Ο ήχος του νερού λειτουργεί στους πλείστους ανθρώπους χαλαρωτικά. Κατασκευάστε πέργολα με εμποτισμένη ξυλεία σε χρωματικό συνδυασμό γκρι-λευκό, με τυφλή περιμετρική κάλυψη και διαφώτιστη κεντρική από διπλές σανίδες. Η επιλογή αυτού του τύπου σκιάστρου δίνει μία πυκνή σκιά στο χώρο και ταυτόχρονα μέσω του κεντρικού τμήματος ο χώρος αποκτά φυσικό φωτισμό και εξαερισμό.

Καλό θα ήταν τα έπιπλα κήπου που θα επιλέξετε να είναι χειροποίητα ειδικής κατασκευής και στην ίδια απόχρωση με την πέργκολα. Για το βράδυ, επενδύστε σε φωτιστικά εξωτερικού χώρου ή διαλέξτε μεγάλα δοχεία με κεριά, που θα λειτουργούν και ως διακοσμητικά.

Φυτέψτε μυρωδικά βότανα σε μια ζαρτινιέρα και τοποθετήστε την στο περιβάζι ενός παραθύρου ή στη βεράντα. Βέβαια, μια κούνια θα ήταν η καλύτερη επιλογή για να απολαύσετε χαλαρές ρομαντικές στιγμές. Είναι σημαντικό να κρατήσετε τα έπιπλα του κήπου σας σε καλή κατάσταση ώστε να διατηρήσουν την καινούργια όψη τους, χρησιμοποιώντας προϊόντα συντήρησης και καλύμματα.

Δημιουργήστε το χώρο σας όσο πιο όμορφα μπορείτε γιατί θα περνάτε εκεί πολλές ώρες τους μήνες που έρχονται. Ο κήπος είναι η εξωτερική εικόνα ενός σπιτιού κάντε τα απαραίτητα για να τον απολαμβάνετε, τόσο όσο και το εσωτερικό μέρος του σπιτιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ