HomeΚΗΠΟΣ - ΠΙΣΙΝΑΦΥΤΑΜε μια αγκαλιά λουλούδια!

Με μια αγκαλιά λουλούδια!

Η επιλογή των λουλουδιών και η διακόσμηση αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της οργάνωσης μιας γιορτής. Η ζωή θέλει χρώμα και όλα τα χρώματα είναι εδώ, με τα πανέμορφα λουλούδια έτοιμα για μια γιορταστική συνωμοσία.

Τα λουλούδια, ως συνήθως δημιουργούν μια θετική και δροσερή ατμόσφαιρα μέσα στο χώρο. Το παιχνιδιάρικο φως, φυσικό ή τεχνητό, βρίσκει την ευκαιρία να ιριδίζει αγκαλιάζοντας τις ανάγλυφες καμπύλες των λουλουδιών και των ανθοδοχείων τους.

Διαλέξτε χρωματική ενότητα και δημιουργήστε ανθοσυνθέσεις με φυσικά λουλούδια, οι οποίες θα κάνουν αριστοκρατική τη διακόσμηση, ιδιαίτερα την περίοδο των εκδηλώσεων ή  των γιορτών.

Τα λουλούδια στο χώρο τραβούν την προσοχή και αφήνουν άρτιες εντυπώσεις σε όποιο δωμάτιο και αν τοποθετηθούν. Η πραγματικότητα είναι πως δεν υπάρχουν κανόνες στην δημιουργία ενός βάζου. Αυτό είναι καθαρά θέμα της φαντασίας, του γούστου και της ιδέας του δημιουργού.

Αν θέλετε τα βάζα σας να φαίνονται πιο παιχνιδιάρικα τότε χρησιμοποιείστε κορδέλες, φωτάκια, γκι, κεριά ακόμα και φρούτα και ότι άλλο πιστεύεται ότι μπορεί να δώσει τη δική σας χροιά στις κατασκευές σας.

Το πιο δυνατό ατού των λουλουδιών είναι που έχουν την ικανότητα να διεγείρουν τις αισθήσεις, να εκφράζουν και να αποδίδουν τέλεια τα πιο όμορφα ανθρώπινα συναισθήματα. Ποιος μπορεί αμφισβητήσει ότι μια αγκαλιά λουλούδια… είναι σύμβολο αγάπης και ομορφιάς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ