HomeEditor's PicksΥπνοδωμάτιο... Ένα περιβάλλον θεατρικής έμπνευσης!

Υπνοδωμάτιο… Ένα περιβάλλον θεατρικής έμπνευσης!

Το υπνοδωμάτιο αποτελεί τον κατεξοχήν χώρο ξεκούρασης και  χαλάρωσης. Είναι ο ιδιαίτερος χώρος που αντανακλά την πιο οικεία μας διάσταση. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά έπιπλα κατά την επίπλωσή του: κάθε λεπτομέρεια πρέπει να αποτελεί πρόσκληση για όνειρα, ευεξία και απόλυτη χαλάρωση.

Το κρεβάτι επιβεβαιώνεται ως το κεντρικό και πιο χαρακτηριστικό στοιχείο αυτού του τύπου δωματίου. Είναι αναμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής και γι’ αυτό δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή του.

Μεταξύ των πιο συχνών προτεινόμενων μοντέλων ξεχωρίζουν τα ξύλινα, τα μεταλλικά και τα επενδεδυμένα με ύφασμα κρεβάτια.

Τα τελευταία χρόνια επιστρέφει δυναμικά στη μόδα η ρετρό διάθεση που αποπνέουν τα επενδεδυμένα με ύφασμα κρεβάτια. Σκηνογραφικά, πολύτιμα και ικανά να προβάλλουν όλη τη χάρη και τη φινέτσα στο υπνοδωμάτιο στο οποίο η πολυτέλεια φτάνει στη μέγιστη έκφρασή της.

Τα υφασμάτινα κρεβάτια είναι στοιχεία που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά σε ένα οικείο εσωτερικό περιβάλλον όπως το υπνοδωμάτιο.

Η υφασμάτινη ταπετσαρία στο κρεβάτι αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή η οποία μπορεί πλέον να μεταφερθεί στο δικό σου χώρο και να μην παραμένει αντικείμενο θαυμασμού σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο ή στο σκηνικό μιας ακριβής αμερικανικής ταινίας.

Επιστρέφει λοιπόν αυτή η αγάπη στην ταπετσαρία η οποία αναβαθμίζει την αισθητική του κρεβατιού.

Η μόδα προστάζει κατά κύριο λόγο βελούδο χωρίς να αποκλείονται υφάσματα με πιο ματ υφή.

Η καπιτονέ τεχνοτροπία αποτελεί την πιο συχνή επιλογή καθώς δίνει ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια και φινέτσα.

Προφανώς η επιλογή εναπόκειται στο κάθε άτομο ξεχωριστά, το οποίο μπορεί να “παίξει” σε χρώματα και σχήματα για να εναρμονίσει το υφασμάτινο κρεβάτι με το υπόλοιπο δωμάτιο.

Μια ιδέα για όσους θέλουν να διακοσμήσουν το υπνοδωμάτιο με έναν ιδιαίτερα ρομαντικό τόνο, είναι το υφασμάτινο κρεβάτι σε ανοιχτά παστέλ χρώματα με καπιτονέ τεχνοτροπία.

Αυτή η επιλογή μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα με κομοδίνα και συρταριέρες σε ανάλογο ύφος.

Τα προτεινόμενα μοντέλα έχουν συμπαγή ξύλινη δομή, πολύ στιβαρή και ανθεκτική, με διακοσμήσεις και φινιρίσματα υψηλής καλλιτεχνικής δεξιοτεχνίας.

Με ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας, πολυτελή, μεγαλοπρεπή και με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, εδώ είναι τα πιο ενδιαφέροντα υφασμάτινα κρεβάτια για να διαλέξετε.

www.gustohome.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ