HomeΣΠΙΤΙΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟBed&Bath - Γιορτάζουμε τα 15χρονά μας και σας χαρίζουμε -30 % σε...

Bed&Bath – Γιορτάζουμε τα 15χρονά μας και σας χαρίζουμε -30 % σε ΟΛΑ!

Σε κάποιους αρέσει να ‘ναι μίνιμαλ. Σε άλλους να έχει φανταχτερά χρώματα. Και σε άλλους να είναι όσο πιο cozy γίνεται.

Το σπίτι μας, πάντα έχει τον δικό μας χαρακτήρα, στην Bed & Bath εδώ και 15 χρόνια προσφέρουμε ποιοτικές επιλογές για κάθε σπίτι, διαθέτοντας αμερικάνικα κρεβάτια, στρώματα, λευκά είδη αλλά και είδη μπάνιου κορυφαίων brands και με -30% σε όλα μέχρι τέλος Οκτωμβρίου.

Κοιμόμαστε το 1/3 της ζωής μας.  Η ποιότητα του ύπνου καθορίζει την υπόλοιπη μας ζωή, μαζί με τον αέρα, την τροφή και το νερό είναι οι παράγοντες που μας κρατούν υγιείης.  Ένας καθημερινός, ξεκούραστος ύπνος κάνει θαύματα για τον οργανισμό, βελτιώνει τη μνήμη,  αυξάνει την παραγωγικότητα, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.  Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο να κάνουμε στον εαυτό μας, από το να κοιμηθούμε καλά.

Τα μαξιλάρια, τα στρώματα και τα λευκά είδη πρέπει να συμβαδίζουν με τις ανάγκες σας. ‘Ενας ανήσυχος ύπνος μπορεί να σημαίνει ότι χρειάχεστε περισσότερη/λιγότερη άνεση και στήριξη. Στα καταστήματα Bed&Bath, μπορείτε να απευθυνθείτε στον εξειδικευμένο Σύμβουλο Ύπνου, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει να κάνετε τις σωστές επιλογές και να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο σας.

Στα καταστήματα Bed&Bath Κύπρου, εδώ και 15 χρόνια, αναζητούμε τα καλύτερα προιόντα για να κάνουμε το σπίτι σας το πιο όμορφο και άνετο μέρος του κόσμου.  Με στόχο να σας προσφέρουμε υψηλή ποιότητα, ιδανική σχέση ποιότητας τιμής, μεγάλη ποικιλία και αισθητική, έχουμε πιλέξει να συνεργαστούμε με 14 επώνυμα brands.

Όλο τον Οκτώμβριο -30% σε ΟΛΑ.

Bed & Bath 15 χρόνια

Where dream homes come true

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ