HomeΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣΖήστε από κοντά την εμπειρία ενός έξυπνου σπιτιού

Ζήστε από κοντά την εμπειρία ενός έξυπνου σπιτιού

Η NEDECO Electronics Ltd θα παρουσιάσει την τεχνολογία “NEDECO Smart Home” στην Έκθεση Ιδανική Κατοικία 2021

Η NEDECO Electronics Ltd προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να δει από κοντά πώς λειτουργεί ένα έξυπνο σπίτι, στο πλαίσιο της έκθεσης «Ιδανική Κατοικία» που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 22-24 Οκτωβρίου, 2021.

Ειδικότερα, οι επισκέπτες της έκθεσης «Ιδανική Κατοικία» θα έχουν την ευκαιρία να χειριστούν και να εξοικειωθούν με την τεχνολογία “NEDECO Smart Home”, μέσω διαδραστικού πάνελ που θα εγκαταστήσει η Εταιρεία στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης.

Το NEDECO Smart Home αποτελεί ένα σύστημα αυτοματισμού σπιτιού το οποίο εγγυάται μια αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής, εξοικονόμηση χρόνου και μείωση των λειτουργικών δαπανών. Συγκεκριμένα, επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει μέσα από την οθόνη του smart phone ή του tablet του, απ’ όπου και να βρίσκεται, διάφορες λειτουργίες στο σπίτι του, όπως τον οικιακό φωτισμό, τις ηλεκτρικές συσκευές, τον θερμοσίφωνα, τα ηλεκτρικά blinds, τις ηλεκτρικές γκαραζόπορτες και κλιματιστικές μονάδες, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου σπιτιού.

Για παράδειγμα, οι ιδιοκτήτες ενός έξυπνου σπιτιού μπορούν να ρυθμίσουν τον θερμοσίφωνα από τη δουλειά ή το γυμναστήριο έτσι ώστε να έχουν έτοιμο ζεστό νερό για να απολαύσουν το μπάνιο τους με την επιστροφή τους στο σπίτι ή να απενεργοποιήσουν τη συσκευή που ξέχασαν σε λειτουργία αποχωρώντας από το σπίτι.

Επιπλέον, το NEDECO Smart Home ρυθμίζει αυτόματα το οικιακό περιβάλλον, σύμφωνα με τις προκαθορισμένες οδηγίες που θα του δώσουν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, ενώ μπορεί να  προβαίνει σε καταμέτρηση της ενέργειας που καταναλώνει κάθε συνδεδεμένη συσκευή, συμβάλλοντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά ενσύρματα συστήματα αυτοματισμού, μπορεί να εγκατασταθεί σε νέα αλλά και υφιστάμενα σπίτια και γραφεία, χωρίς να χρειάζεται ειδική καλωδίωση ή άλλες πρόνοιες, κάτι που το καθιστά πιο οικονομικό.

«Το σύστημα αυτοματισμού σπιτιού δεν αποτελεί πλέον πολυτέλεια, αλλά τεχνολογία που καθίσταται ολοένα και πιο απαραίτητη για κάθε κατοικία. Διαθέσιμο σε προσιτή τιμή, το NEDECO Smart Home μπορεί να αναβαθμίσει οποιαδήποτε κατοικία, απλοποιώντας τη ζωή των ενοίκων της και κάνοντας ουσιαστική διαφορά στην καθημερινότητά τους. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να δουν στην πράξη πώς λειτουργεί ένα έξυπνο σπίτι στο περίπτερο της εταιρείας μας και να λάβουν πληροφόρηση από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Λουκιανός Ράφτης.

Σημειώνεται ότι, οι επισκέπτες της έκθεσης «Ιδανική Κατοικία» θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό της NEDECO Electronics Ltd, διεκδικώντας ένα σύστημα αυτοματισμού σπιτιού NEDECO Smart Home αξίας €500. Επιπλέον, το NEDECO Smart Home θα προσφέρεται με έκπτωση 30% μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ