HomeΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣGRAND FALL SHOW στα Έπιπλα Andreotti

GRAND FALL SHOW στα Έπιπλα Andreotti

Τα Έπιπλα Andreotti, φροντίζουν και φέτος να προσφέρουν τον ιδανικό προορισμό για έπιπλα και διακοσμητικά, προσκαλώντας όλους στην εβδομάδα φθινοπωρινών προσφορών Grand Fall Show, από την 1 μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου, για εκπτώσεις μέχρι και 50%.

Επισκεφθείτε τον ανανεωμένο εκθεσιακό χώρο Andreotti και ανακαλύψτε όλες τις νέες τάσεις του 2021-2022 μέσα από τεράστιες συλλογές επίπλων και διακοσμητικών, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, που διακρίνονται για την άριστη κατασκευή, τη διαχρονική κομψότητα και τον λειτουργικό σχεδιασμό τους.

Κάντε τη σωστή επιλογή σε έπιπλα και διακοσμητικά, και δημιουργήστε μοναδικές συνθέσεις, με την καθοδήγηση των εξειδικευμένων σύμβουλων διακόσμησης για ιδέες, συμβουλές και προτάσεις. Χαρείτε προσιτή πολυτέλεια με την απαράμιλλη ποιότητα Andreotti και μετατρέψτε το σπίτι σας σε μια όαση άνεσης και στιλ, απολαμβάνοντας grand εκπτώσεις μέχρι και 50%.

Μέσω των συνεχώς ανανεωμένων εκθεσιακών χώρων, του ηλεκτρονικού διαδικτυακού καταστήματος και της υπηρεσίας άμεσης παράδοσης, τα Έπιπλα Andreotti προσφέρουν εξυπηρέτηση σε όλη την Κύπρο.

Σάββατο και Κυριακή, ανοικτά μέχρι τις 7 το βράδυ.

Περισσότερα στο: www.andreotti.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ