HomeDEVELOPERSΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΠαιχνίδι στο σπίτι με τη σειρά PLAY της IKEA!

Παιχνίδι στο σπίτι με τη σειρά PLAY της IKEA!

Η σειρά PLAY της IKEA, ένας μοναδικός τρόπος ψυχαγωγίας στο σπίτι για μικρούς και μεγάλους

Η ΙΚΕΑ με τα προϊόντα PLAY μας θυμίζει πως η κάθε μέρα είναι αφορμή για παιχνίδι. Με αναφορές από καθημερινούς ανθρώπους, μας δείχνει τρόπους για να εκφραστούμε μέσα από το παιχνίδι και να σκεφτούμε ότι υπάρχει πάντα χώρος για διασκέδαση παρά τις δυσκολίες, τη ρουτίνα και τις καθημερινές μας υποχρεώσεις.

Το να μοιραστούμε στιγμές με τα παιδιά μας και να παίξουμε χωρίς έγνοιες είναι σημαντικό. Είναι ένας τρόπος ψυχαγωγίας για εμάς, αλλά κυρίως ένας τρόπος να τα βοηθήσουμε να αναπτύξουν, μέσω του παιχνιδιού, κοινωνικές δεξιότητες  και να νιώσουμε όλοι τις ευεργετικές του ιδιότητες.  Να παίξουμε σαν να μη μας βλέπει κανείς!

Μέσω του παιχνιδιού  το άγχος μειώνεται, βελτιώνουμε τη λειτουργία του εγκεφάλου και ενισχύουμε τη δημιουργικότητά μας. Μας βοηθά, επίσης, να νιώσουμε όπως νιώθουν και τα παιδιά και να κατανοήσουμε περισσότερο τις ανάγκες τους. Όπως αναφέρει η 32χρονη μητέρα ενός παιδιού από τη Σουηδία, «Αφήστε πίσω τις υποχρεώσεις, πλησιάστε το παιδί σας και δείτε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια». Το παιχνίδι μας κάνει να αγκαλιάσουμε το παιδί που κρύβουμε μέσα  μας.

Λούτρινα ζωάκια, κουτιά με καπάκια, ρολά χαρτιών για σχέδια και διάφοροι  μαρκαδόροι, είναι ορισμένα μόνο παραδείγματα για το πώς μπορούμε να εκφραστούμε και να ψυχαγωγηθούμε. Την ίδια στιγμή, καθημερινά αντικείμενα όπως μπολ σερβιρίσματος, εύχρηστα σετ εργαλείων κουζίνας, μαξιλάρια και όμορφες κούπες με καπάκια αποκτούν άλλη αξία, αφού η IKEA μας δείχνει πώς οι καθημερινές μας υποχρεώσεις μπορούν να μετατραπούν σε διασκεδαστικές στιγμές που θα μοιραστούμε με τα παιδιά μας, μαθαίνοντάς τους να αφήνουν τη δημιουργικότητά τους ελεύθερη και τη φαντασία τους να τρέχει.

Η IKEA, βασιζόμενη σε στοιχεία από υπάρχουσες έρευνες και πραγματοποιώντας και τις δικές της, παρουσίασε πολλά ευρήματα για το πώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο σκέφτονται το παιχνίδι αλλά και πώς παίζουν. Για την IKEA  τα παιδιά είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο και για το λόγο αυτό θα συνεχίσει να επενδύει σε προϊόντα που θα κάνουν την καθημερινότητά τους πιο όμορφη και πιο διασκεδαστική.

#IKEAcyprus

#zoumemazi

#playlikenobodyswatching

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ