HomeΣΠΙΤΙΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ10 Ιδέες για να Βάλετε Χρώμα στην Τραπεζαρία σας

10 Ιδέες για να Βάλετε Χρώμα στην Τραπεζαρία σας

Είτε βρίσκεστε συχνά στο σπίτι με φίλους, είτε προτιμάτε να βγαίνετε έξω για φαγητό και να κρατάτε την τραπεζαρία σας για ειδικές περιστάσεις, το σίγουρο είναι πως θέλετε να είναι όμορφη και καλαίσθητη για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

Αυτή Είναι η Νέα Μόδα στις Τραπεζαρίες!

Αυτό είναι εύκολο να το πετύχετε αν προσθέσετε λίγο χρώμα. Το χρώμα δίνει τον «τόνο» για τα πάρτι σας και τις οικογενειακές συναθροίσεις, γι αυτό και είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι είδους διάθεση θέλετε να δημιουργήσετε. Τα δυνατά χρώματα, όπως το μωβ ή το μαύρο δημιουργούν έναν δραματικό τόνο. Από την άλλη, τα παστέλ και τα πιο ουδέτερα χρώματα δημιουργούν ένα περιβάλλον χαλάρωσης και ηρεμίας που είναι ιδανικό για τις οικογενειακές συγκεντρώσεις.

13 Μοναδικές Τραπεζαρίες που θα σας Πάρουν τα Μυαλά!

Μην ξεχνάτε πως οι τραπεζαρίες είναι ιδανικές για να τοποθετήσετε τα αγαπημένα σας έργα τέχνης. Οπότε λάβετε υπόψη σας το χρώμα που υπάρχει στους πίνακες όταν επιλέγετε χρώμα για την τραπεζαρία.

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία για να δείτε 10 τραπεζαρίες όπου πρωταγωνιστεί το χρώμα. Εμπνευστείτε, πάρτε ιδέες  και βάλτε χρώμα και στη δική σας.

Αν σας άρεσε το άρθρο που μόλις διαβάσατε, μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Πηγή spirossoulis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ