HomeΣΠΙΤΙΜΠΑΝΙΟΑυτή Είναι η Νέα Μόδα στο Βάψιμο του Μπάνιου! Δείτε τα αγαπημένα...

Αυτή Είναι η Νέα Μόδα στο Βάψιμο του Μπάνιου! Δείτε τα αγαπημένα μας

Είναι ο πρώτος χώρος που επισκεπτόμαστε με το που φτάνουμε στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Σε αυτόν θέλουμε να περάσουμε μερικές στιγμές χαλάρωσης και αυτός είναι και ο λόγος που είναι πολύ σημαντικό να μας αρέσει.

Μιλάμε για το μπάνιο το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του διακοσμητικά. Όλο και περισσότερος κόσμος επιθυμεί να μπει στη διαδικασία να φτιάξει ένα όμορφο μπάνιο και να το διακοσμήσει όπως κάνει και με όλους τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.

Φέτος έρχεται μια νέα τάση να αλλάξει τα δεδομένα. Οι τοίχοι του μπάνιου γίνονται δίχρωμοι και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει πολύ.

Δείτε παρακάτω μερικά μπάνια που έχουν ήδη υιοθετήσει αυτήν την τάση και κάντε τις κινήσεις. Θα εντυπωσιαστείτε.

1. Βάψτε το ταβάνι Βάλτε χρώμα στο ταβάνι του μπάνιου και μια παρόμοια απόχρωση του ίδιου χρώματος στους τοίχους του μπάνιου σας. Τολμήστε και απολαύστε ένα πολύ όμορφο και ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

βάψιμο του μπάνιου

Βάλτε χρώμα και στο ταβάνι.

2. Άλλο level Αυτό το μπάνιο έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Οι διάφορες αποχρώσεις του ροζ δένουν τέλεια μεταξύ τους ενώ ταιριάζουν πολύ και με το baby-blue της τουαλέτας (του πάγκου που βρίσκεται κάτω από τον νεροχύτη).

βάψιμο του μπάνιου

Ένα μοναδικό μπάνιο που σίγουρα θα θέλαμε όλοι να έχουμε.

3. Δράστε διαγωνίως Ο διαγώνιος τρόπος με τον οποίο έχει βαφτεί ο τοίχος πίσω από τον νεροχύτη είναι αυτός που κλέβει τις εντυπώσεις σε αυτό το μπάνιο. Μας αρέσει πολύ.

βάψιμο του μπάνιου

Βάψτε τον τοίχο σας διαγώνια.

4. Βάλτε γεωμετρία Αυστηρά subway πλακάκια στο μισό κάτω μέρος του τοίχου και έντονο πράσινο από τη μέση και πάνω. Το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό και δημιουργεί ένα πολύ πλούσιο οπτικά ενδιαφέρον.

βάψιμο του μπάνιου

Η διχρωμία μας αρέσει πολύ.

5. Χωρίστε τον χώρο Μια πολύ ωραία ιδέα για να αλλάξετε εντελώς την όψη της ντουζιέρας σας είναι να την χωρίσετε στα δύο. Βάλτε ένα αυστηρό subway πλακάκι στις δύο μεριές και περάστε με ένα έντονο χρώμα τις άλλες δύο μεριές.

βάψιμο του μπάνιου

Βάψτε τη μισή ντουζιέρα.

Πηγή φωτογραφιών: domino.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ