HomeΣΠΙΤΙΚΟΥΖΙΝΑΜια Πολύ Απλή Κουζίνα Γίνεται Απίστευτα Καλύτερη Μόνο με Λίγο Χρώμα!

Μια Πολύ Απλή Κουζίνα Γίνεται Απίστευτα Καλύτερη Μόνο με Λίγο Χρώμα!

Η κουζίνα που θα δείτε παρακάτω είναι μια απλή, κλασική κουζίνα χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Δεν έχει κάτι άσχημο αλλά ούτε και κάτι πολύ όμορφο.

Αν πιστεύετε πως δεν υπάρχουν και πολλά να κάνετε για να την μεταμορφώσετε τότε εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι κάνετε λάθος.

κουζίνα

Έτσι ήταν η κουζίνα πριν τη μεγάλη αλλαγή.

Με λίγο μόνο χρώμα αυτή η «βαρετή» κουζίνα μπορεί όντως να μεταμορφωθεί.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η Ashley, ήξερε από την πρώτη στιγμή που είδε τα ξύλινα ντουλάπια της ότι ήθελε να τα βάψει και δεν δίστασε να το κάνει. Στην πραγματικότητα την ημέρα που έκλεισε το σπίτι με τον άντρα της έπιασε κατευθείαν δουλειά.

Τελικά το αποτέλεσμα την δικαίωσε. Η Ashley έβαψε τα κάτω ντουλάπια της κουζίνας της σε ένα πλούσιο, βαθύ πράσινο το οποίο συνδυάστηκε τέλεια με τις καινούργιες μεταλλικές λεπτομέρειες του χώρου. Στην τελική όμορφη εικόνα βοήθησαν και τα χάλκινα μαγειρικά εργαλεία.

κουζίνα

Και έτσι έγινε μετά…

κουζίνα

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Τα πάνω ντουλάπια βάφτηκαν σε ένα φωτεινό λευκό πράγμα που κάνει τα πάντα να φαίνονται φωτεινά.

Δοκιμάστε και εσείς να ανανεώσετε την κουζίνα σας απλά αλλάζοντας το χρώμα των ντουλαπιών σας. Αμέσως θα δείτε μπροστά σας μια άλλη κουζίνα που θα ταιριάζει περισσότερο στα τωρινά σας γούστα. Κι αν τη βαρεθείτε μπορείτε να βάψετε τα ντουλάπια της και πάλι.

Πηγή φωτογραφιών: thekitchn.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ