HomeΣΠΙΤΙΚΑΘΙΣΤΙΚΟΠώς να Διακοσμήσετε το Coffee Table Μια και Καλή!

Πώς να Διακοσμήσετε το Coffee Table Μια και Καλή!

Σε έναν τέλειο κόσμο το coffee table του σαλονιού μας θα ήταν μονίμως υπέροχα διακοσμημένο.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι λίγο διαφορετική μιας και το coffee table συνήθως έχει τα πάντα πάνω του: βιβλία, αποδείξεις, παιδικά παιχνίδια, τηλεκοντρόλ και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Στην καθημερινότητα η λειτουργικότητα κερδίζει το στιλ και έτσι καταλήγετε να έχετε ένα coffee table γεμάτο ακαταστασία.

Την εποχή του Instagram, όμως, όπου η έμπνευση που αυτό μας παρέχει είναι μεγάλη το “τέλειο coffee table” μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Ξεκινήστε με ένα φυτό Λίγη πρασινάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Βάλτε ένα μικρό γλαστράκι πάνω στο coffee table και δώστε τους αμέσως στιλ.

coffee table

Βάλτε ένα φυτό στο coffee table.

Παίξτε με διαφορετικά σχέδια Αν το coffee table σας είναι στρογγυλό δεν έχετε παρά να του βάλετε διακοσμητικά σε άλλα σχήματα για να υπάρχει μια ποικιλομορφία στον χώρο. Προσθέστε μερικά στιλάτα βιβλία με χοντρό εξώφυλλο καθώς και στρογγυλά και εξαγωνικά αντικείμενα για να προσδώσετε έναν δυναμισμό στην επιφάνεια.

coffee table

Χρησιμοποιήστε διακοσμητικά με διαφορετικά σχήματα.

Χρησιμοποιήστε δισκάκια και στιλάτα κουτιά για να έχετε τα πάντα οργανωμένα Έτσι μπορείτε να βάλετε μέσα σε κουτιά τηλεκοντρόλ, σπίρτα για τα κεριά σας, σουβέρ και άλλα μικροαντικείμενα που θέλετε να έχετε πρόβλημα στο coffee table.

coffee table

Έχετε τα πάντα οργανωμένα.

Ακουμπήστε τα βιβλία σας Επιλέξτε την οδό του μινιμαλισμού διακοσμώντας το coffee table με όμορφα βιβλία. Έτσι θα έχετε ένα coffee table γεμάτο χρώματα.

coffee table

Διακοσμήστε το με βιβλία.

Διακοσμήστε με ασυνήθιστα αντικείμενα Αν έχετε οικογενειακά κειμήλια ή σουβενίρ από ταξίδια που σας αρέσουν πολύ μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτά το coffee table.

coffee table

Επιλέξτε ιδιαίτερα αντικείμενα για τη διακόσμησή του.

Διακοσμήστε τον χώρο γύρω από το coffee table Βάλτε γύρω από το coffee table μερικά πουφ και όμορφα, απαλά, γούνινα κουβερτάκια κάνοντας τον χώρο σας να δείχνει πιο cosy.

coffee table

Ασχοληθείτε με τη διακόσμηση γύρω από το coffee table.

Παίξτε με την κλίμακα Ένα λάθος που κάνουν συχνά οι άνθρωποι είναι ότι διακοσμούν το coffee table με αντικείμενα ίδιου μεγέθους. Σπάστε τους κανόνες και επιλέξτε διακοσμητικά σε διαφορετικά μεγέθη. Συνδυάστε ένα oversized βάζο με μερικά μικρά μπολ και κεριά.

coffee table

Διακοσμήστε με αντικείμενα διαφορετικών μεγεθών.

Πηγή φωτογραφιών: mydomaine.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ