HomeΣΠΙΤΙΚΑΘΙΣΤΙΚΟΈξυπνες Ιδέες για να Κάνετε Ενδιαφέρων τον Ανοιχτόχρωμο Καναπέ

Έξυπνες Ιδέες για να Κάνετε Ενδιαφέρων τον Ανοιχτόχρωμο Καναπέ

Μάθετε πώς θα κάνετε τον απλό, καθημερινό λευκό καναπέ σας να σας εμπνέει να κάθεστε σε αυτόν όλη μέρα!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν το ουδέτερο χρώμα του καναπέ σας είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο αυτός «πνίγεται» σε ένα σωρό από μαξιλάρια; Αν ψάχνετε τρόπους για να τον απαλλάξετε από το (υπερβολικό) φορτίο του, δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω και να δείτε πώς μπορείτε να αναδείξετε το έπιπλο σας χρησιμοποιώντας μια ποικιλία εντυπωσιακών μαξιλαριών!

Κάντε χρωματικές αντιθέσεις Δημιουργήστε αναπάντεχους συνδυασμούς, τοποθετώντας χρωματιστά μαξιλάρια στον καναπέ σας σε αντίθετα χρώματα. Το κόκκινο και το πράσινο αποτελούν τον απόλυτο συνδυασμό: το κόκκινο είναι έντονο και εντυπωσιακό ενώ το πιο ήσυχο πράσινο φέρνει την απαραίτητη «ισορροπία» στην επιφάνεια του καναπέ σας. Κι επειδή αυτός ο συνδυασμός είναι έντονος, προσπαθήστε να περιοριστείτε στα 4 μαξιλάρια ανά χρώμα.

Πιστέψτε στο κίτρινο και το πορτοκαλί Δώστε μια παιχνιδιάρικη διάθεση στον λευκό καναπέ σας, τοποθετώντας μαξιλάρια σε κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις-τα έντονα και ζεστά χρώματα των εσπεριδοειδών, πέρα από το γεγονός ότι αποτελούν hot trend, θα ενισχύσουν το αίσθημα ευφορίας που νιώθετε και θα κάνουν τον καναπέ σας ακαταμάχητο! Συμπληρώστε το look της… ευτυχίας, τοποθετώντας δύο μεγάλες μαξιλάρες στο πάτωμα κοντά στον καναπέ σας.

Μπορεί να σας φαίνονται έντονα, αλλά το κίτρινο και το πορτοκαλί θα δώσουν αέρα φρεσκάδας και κομψότητας στο λευκό καναπέ σας!

 

Βάλτε γεωμετρικά μοτίβα Οι ασπρόμαυρες αποχρώσεις είναι πάντα κομψές και διαχρονικές. Προτιμήσετε, λοιπόν, τα ασπρόμαυρα γεωμετρικά μοτίβα για τα μαξιλάρια του καναπέ σας προκειμένου να πετύχετε ένα πιο κλασικό αποτέλεσμα.

Βασιστείτε στην άγρια φύση Αναβαθμίστε τον λευκό καναπέ σας με animal print μαξιλάρια. Το ιδιαίτερα αυτά σχέδια θα δώσουν ένα εξωτικό αποτέλεσμα στον χώρο. Ξεφύγετε από τα τετριμμένα χρώματα και προτιμήστε τα ζεμπρέ και λεοπάρ μοτίβα σε σιελ και λευκό συνδυασμό, αντί του κλασσικού άσπρου-μαύρου.

Δώστε εξωτικό αέρα στον καναπέ σας με animal print μαξιλάρια.

Δώστε εξωτικό αέρα στον καναπέ σας με animal print μαξιλάρια.

Φέρτε νησιώτικο αέρα στο σαλόνι σας Φέρτε νησιώτικο αέρα στον χώρο σας και συγκεκριμένα στον λευκό σας καναπέ, παίρνοντας έμπνευση από το άσπρο και το γαλάζιο που κυριαρχεί στις προσόψεις των Κυκλαδίτικων σπιτιών. Είναι σίγουρο ότι αυτός ο συνδυασμός θα σας ταξιδεύει όλη μέρα!

Αγκαλιάστε το hippy chic Σπρώξτε το στιλ του καθιστικού και του καναπέ σας ένα βήμα παραπέρα, και δώστε του ρετρό, 70’s χαρακτήρα στολίζοντάς τον με κεντητά μαξιλάρια ή μαξιλάρια με παγιέτες.

Δώστε στιλ στον καναπές σας με μερικά boho chic μαξιλαράκια.

Κάντε πανδαισία χρωμάτων Κάντε την διακόσμηση του σπιτιού παιχνίδι και «παίξτε» με πολλά χρώματα, σχέδια και μοτίβα. Τίποτα δεν θα κάνει πιο ενδιαφέρον τον λευκό καναπέ του καθιστικού σας από μαξιλάρια με διαφορετικά μοτίβα και χρώματα!

Πηγή : spirossoulis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ