HomeΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣΥΜΒΟΥΛΕΣΜάθετε πώς θα Αφαιρέσετε τους Λεκέδες από τα Σκουρόχρωμα Ρούχα σας!

Μάθετε πώς θα Αφαιρέσετε τους Λεκέδες από τα Σκουρόχρωμα Ρούχα σας!

Μπορεί να είναι σκουρόχρωμα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν λεκιάζονται. Δείτε πώς θα εξαφανίσετε τυχόν σημάδια από τα μαύρα ρούχα της.

Τα βρήκατε…σκούρα με το σκουρόχρωμα ρούχα σας; Από τους λεκέδες από φαγητό μέχρι εκείνους από γρασίδι, εμείς σας παρουσιάζουμε τους αποτελεσματικότερους τρόπους για να τους εξαφανίσετε και να αποκαταστήσετε τη μουντή αλλά υπερκόμψη λάμψη τους.

Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι να αναλάβετε άμεση δράση. Σε περίπτωση που ο λεκές έχει προκληθεί από άτακτη ρίψη κάποιου φαγητού ή είναι επίμονος, βάλτε το ρούχο να μουλιάσει σε 1/4 φλ. κρύο νερό στο οποίο έχετε προηγουμένως ρίξει 1/4 φλ. λευκό ξίδι για 30 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε το ρούχο καλά με το ζεστό νερό και, τέλος, πλύντε το σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε στην ετικέτα.

Λεκές στο μαύρο; Ρίξτε ξίδι!

Λεκές στο μαύρο; Ρίξτε ξίδι!

Στην περίπτωση που το σημάδι στα σκουρόχρωμα ρούχα σας το έχει αφήσει η επαφή σας με τη φύση και πιο συγκεκριμένα το γρασίδι, τότε δεν έχετε παρά να απλώσετε λίγη βαζελίνη στο λερωμένο σημείο και να αφήσετε να δράσει για 5-10 λεπτά προτού τα βάλετε στο πλυντήριο.

Η βαζελίνη εξαφανίζει τους λεκέδες από γρασίδι από τα σκουρόχρωμα ρούχα σας.

Η βαζελίνη εξαφανίζει τους λεκέδες από γρασίδι από τα σκουρόχρωμα ρούχα σας.

πηγή spirossoulis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ