HomeΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣΥΜΒΟΥΛΕΣ10 Πράγματα που Πρέπει να Βγάλετε από το Μπάνιο σας Τώρα!

10 Πράγματα που Πρέπει να Βγάλετε από το Μπάνιο σας Τώρα!

Σηκώστε το χέρι σας αν είστε από αυτούς που δεν έχουν σκεφτεί ποτέ πόσο ζεστό και γεμάτο υγρασία είναι το μπάνιο σας ιδίως μετά από ένα ντους και κατά πόσο αυτό μπορεί να επηρεάζει αρνητικά κάποια από τα πράγματα που έχετε σε αυτό. 

Δείτε, λοιπόν, ποια είναι τα αντικείμενα που δεν πρέπει με τίποτα να φυλάτε στο μπάνιο σας και κάντε αμέσως τη μεταφορά. 

Σαπούνι Επειδή το σαπούνι χεριών σίγουρα θα κάνει χάλια τον νιπτήρα σας κάθε φορά μετά τη χρήση του μπορείτε να κάνετε το εξής: Αντικαταστήστε το με υγρό σαπούνι ή πάρτε μια θήκη για να το τοποθετείτε. 

μπάνιο

Βγάλτε το κλασικό σαπούνι από το μπάνιο σας.

Φάρμακα Το μπάνιο σίγουρα δεν είναι το σωστό μέρος για να αποθηκεύετε τα φάρμακά σας. Είναι ένας χώρος γεμάτος υγρασία πράγμα που μπορεί να αλλοιώσει τα φάρμακά σας. Ο σωστός χώρος αποθήκευσης φαρμάκων είναι εκείνος στον οποίο υπάρχει σταθερή θερμοκρασία περιβάλλοντος και φυσικά δεν τον χτυπάει ο ήλιος.

Κοσμήματα Κάποια στιγμή η υγρασία του μπάνιου θα αλλοιώσει τα κοσμήματά σας ακόμα και αν δεν τα φοράτε την ώρα που κάνετε ντους. Καλό είναι να τα φυλάτε σε κάποιο δωμάτιο που είναι πιο δροσερό και δεν το χτυπάει ο ήλιος. 

μπάνιο

Η θέση των κοσμημάτων δεν είναι στο μπάνιο σας.

Καλλυντικά Δεν έχει καμιά σημασία αν το makeup σας είναι σε μορφή σκόνης, κρέμας ή υγρή. Όλα τα καλλυντικά πρέπει να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου και φυσικά όχι στο μπάνιο. 

Αρώματα Το ίδιο ισχύει και με τα αρώματά σας. Η ζέστη και η υγρασία του μπάνιου επιταχύνει τη διαδικασία της οξείδωσης πράγμα που κάνει τα αρώματά σας να χάνουν την μυρωδιά τους πιο γρήγορα. 

μπάνιο

Μην αποθηκεύετε τα αρώματά σας στο μπάνιο.

Μη αδιάβροχα ηλεκτρονικά Μπορεί να σας αρέσει να παίρνετε μαζί σας στο μπάνιο το ραδιόφωνό σας για να ακούτε Rihanna ενώ κάνετε ντους αλλά κάτι τέτοιο κάποια στιγμή θα το χαλάσει. Αν το ραδιόφωνό σας δεν είναι αδιάβροχο απλά μην το ξαναπάρετε στο μπάνιο. 

Πετσέτες Μιας και στα μπάνια συνήθως μαζεύεται εύκολα μούχλα καλό είναι να φυλάτε τις πετσέτες σας σε κάποιο άλλο δωμάτιο. 

μπάνιο

Βρείτε μια άλλη θέση για το μπάνιο σας.

Βιβλία Σε πολλούς αρέσει να έχουν βιβλία στο μπάνιο έτσι ώστε να διαβάζουν κάποιες στιγμές της ημέρας που το χρησιμοποιούν. Η υγρασία, όμως, δεν θα κρατήσει άθικτα τα βιβλία σας για πολύ. Θα τα καταστρέψει. Αν θέλετε να διαβάσετε κάτι στο μπάνιο πάρτε απλά το βιβλίο που θέλετε για όση ώρα το θέλετε και έπειτα φυλάξτε το σε κάποιο άλλο δωμάτιο. 

Βερνίκια νυχίων Παρόλο που τα βερνίκια νυχίων έχουν χρόνο ζωής γύρω στα 2 χρόνια αν τα φυλάτε στο μπάνιο με τις «περίεργες» θερμοκρασίες του, η ζωή τους μπορεί να τελειώσει πολύ νωρίτερα. Φυλάξτε τα, λοιπόν, σε κάποιο άλλο δωμάτιο όπως είναι η κρεβατοκάμαρά σας. 

Έξτρα ξυραφάκια Εκτός από το ξυραφάκι που χρησιμοποιείτε όλα τα υπόλοιπα καλό είναι να βρίσκονται εκτός μπάνιου. Η υγρασία και οι υδρατμοί καταστρέφουν τις λεπίδες τους και στην ουσία τα καθιστούν άχρηστα πρωτού καν τα χρησιμοποιήσετε.  

πηγή spirossoulis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ