HomeΣΠΙΤΙΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΜικρό Υπνοδωμάτιο; Να που Μπορείτε να Βάλετε το Γραφείο σας!

Μικρό Υπνοδωμάτιο; Να που Μπορείτε να Βάλετε το Γραφείο σας!

Μπορεί μέχρι τώρα να χρησιμοποιούσατε για γραφείο τον καναπέ ή το κρεβάτι σας, αλλά αυτές οι «δύσκολες» μέρες ανήκουν πλέον στο παρελθόν. 

Το ότι το σπίτι σας είναι πολύ μικρό και δεν έχετε χώρο για γραφείο είναι μια δικαιολογία που δεν θέλουμε να ακούσουμε ξανά. Ποιος σας είπε πως ένα γραφείο χρειάζεται τέσσερις τοίχους; Υπάρχουν πολλά σημεία μέσα στο υπνοδωμάτιό σας -για την ακρίβεια- που μπορούν να χρησιμεύσουν ως γραφεία. 

Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε για τι μιλάμε. 

Κάντε το κομοδίνο σας γραφείο 

γραφείο

Πάρτε ένα κομοδίνο το οποίο θα χρησιμοποείτε και ως γραφείο.

Ένα μικρό γραφείο δεξιά ή αριστερά του κρεβατιού σας μπορεί να χρησιμεύσει και ως κομοδίνο. Βάλτε το κομοδίνο που μπορεί να έχετε ήδη κάπου αλλού και τοποθετήστε ένα μικρό γραφείο στη θέση του. 

Στριμώξτε ένα γραφείο στη βιβλιοθήκη σας 

γραφείο

Βάλτε ένα γραφείο στην βιβλιοθήκη σας.

Κάνοντας ένα ράφι της βιβλιοθήκης πιο μεγάλο και πιο πλατή θα έχετε έτοιμο στο λεπτό ένα γραφείο για εσάς. 

Βάλτε το στο τελείωμα του κρεβατιού 

γραφείο

Βάλτε ένα γραφείο στο τελείωμα του κρεβατιού σας.

10 Βιβλιοθήκες που Είναι και Γραφεία!

Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να βάλετε ένα μικρό γραφείο στο σημείο ακριβώς που τελειώνει το κρεβάτι σας. Συνήθως αυτός ο χώρος μένει ανεκμετάλλευτος και αυτός είναι ένας πολύ πρακτικός τρόπος για να τον εκμεταλλευτείτε. 

Κάντε την τουαλέτα σας γραφείο 

γραφείο

Κάντε γραφείο την τουαλέτα σας.

Αν έχετε τουαλέτα για να βάφεστε και να καλλωπίζεστε στο υπνοδωμάτιό σας μπορείτε να αρχίσετε να την χρησιμοποιείτε και ως γραφείο. Βάλτε μερικά ράφια δεξιά και αριστερά αυτής για να ακουμπάτε σε αυτά καλλυντικά και βιβλία και δημιουργήστε μια πρωτότυπη και λειτουργική ταυτόχρονα γωνιά. 

Κάντε ένα μέρος της ντουλάπας σας γραφείο 

γραφείο

Χρησιμοποιήστε την ντουλάπα σας και ως γραφείο.

11 Μικρά Γραφεία Σπιτιού που θα σας Δώσουν Ιδέες για να Βρείτε Χώρο για το Δικό σας!

Αν έχετε αρκετές ντουλάπες στο κατά τα άλλα μικρό σπίτι σας δεν έχετε παρά να κάνετε γραφείο ένα μικρό μέρος μιας εκ των ντουλαπών σας. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που ακολουθεί είναι πολύ εύκολο να βάλετε ράφια σε μια ντουλάπα και να την μετατρέψετε στον δικό σας προσωπικό, εργασιακό χώρο. 

Γενικότερα εκμεταλλευτείτε γωνιές που δεν χρησιμοποιείτε ή δώστε διπλή χρησιμότητα σε έπιπλα που μπορεί ήδη να έχετε στο υπνοδωμάτιό σας. 

Πηγή φωτογραφιών: www.architecturaldigest

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ