HomeΣΠΙΤΙΜΠΑΝΙΟΑυτός Είναι ο πιο Απλός και Όμορφος Τρόπος για να Διακοσμήσετε το...

Αυτός Είναι ο πιο Απλός και Όμορφος Τρόπος για να Διακοσμήσετε το Μικρό σας Μπάνιο!

Δεν θέλει κόπο και πολλά χρήματα, θέλει απλά τρόπο και φαντασία.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τις πιο απλές αλλά “θαυματουργές” ιδέες που θα μεταμορφώσουν το μικρό σας μπάνιο και θα του δώσουν χαρακτήρα.

Βάλτε γατζάκια σε άδεια σημεία Αν έχετε κάποιο άδειο σημείο σε κάποιον από τους τοίχους του μπάνιου σας δεν έχετε παρά να κρεμάσετε γατζάκια σε αυτό. Έτσι θα αποκτήσετε και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Από τα γατζάκια θα μπορείτε να κρεμάσετε πετσέτες ή και τις ρόμπες σας.

Αν υπάρχουν πολλά άδεια σημεία στο μπάνιο σας, σε κάποια από αυτά, μπορείτε να βάλετε γατζάκια.

Παίξτε με καθρέφτες Με την προσθήκη ενός καθρέφτη θα κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει πολύ μεγαλύτερο από ότι είναι. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να βάλετε δύο καθρέφτες τον έναν απέναντι στον άλλον για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Επιλέξτε ένα “μουντό” χρώμα για τους τοίχους Τα σκούρα χρώματα στους τοίχους κάνουν θαύματα σε μικρούς χώρους και επομένως μπορούν να κάνουν θαύματα και στο μπάνιο σας. Βάψτε τους τοίχους σας σε ένα μουντό μπλε ή σε κάποια άλλη μουντή σκούρα απόχρωση και επιλέξτε σκούρα πλακάκια αντί για λευκά.

Επιλέξτε σκούρες αποχρώσεις.

Προσθέστε ράφια στην μπανιέρα ή την ντουζιέρα σας Τα ράφια θα σας λύσουν τα χέρια και θα αυξήσουν τους αποθηκευτικούς χώρους στο μικρό σας μπάνιο.

Προσέξτε τον φωτισμό του μπάνιου σας Ίσως είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε αν θέλετε να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας. Επιλέξτε όμορφα φωτιστικά που θα ομορφύνουν τον χώρο σας αλλά και θα σας χαρίσουν πολύ φως πράγμα απαραίτητο σε ένα μπάνιο.

Προσοχή με τον φωτισμό.

πηγή spirossoulis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ