HomeΣΠΙΤΙΤο Αποθηκευτικό Αντικείμενο που Κάθε Στιλάτο Σπίτι Έχει!

Το Αποθηκευτικό Αντικείμενο που Κάθε Στιλάτο Σπίτι Έχει!

Πιάνει απίστευτα λίγο χώρο και είναι ένας από τους πιο στιλάτους και μοντέρνους τρόπους αποθήκευσης για όλα τα δωμάτια του σπιτιού.

Βάλτε την γνωστή σε όλους σας πλέον διακοσμητική σκάλα -το τελευταίο διακοσμητικό trend που κάθε στιλάτη γυναίκα έχει στο σπίτι της- στον δικό σας χώρο και θα έχετε με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια: Και έξτρα στιλ και έξτρα αποθηκευτικό χώρο.

Η διακοσμητική σκάλα ίσως είναι τελικά αυτό το κάτι που λείπει από το σπίτι σας.

Εμείς την θέλουμε σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού και σας λέμε παρακάτω πώς μπορείτε να την εντάξετε και τι μπορείτε να κάνετε με αυτήν από την κουζίνα μέχρι και την είσοδο του σπιτιού. Φυσικά μπορείτε και να αυτοσχεδιάσετε.

Στην είσοδο του σπιτιού Πιάνει πάρα πολύ λίγο χώρο και αυτό το μικρό αλλά στιλάτο αποθηκευτικό αντικείμενο είναι ιδανικό για μια μικρή ή και ανύπαρκτη είσοδο σπιτιού. Χρησιμοποιήστε μια διακοσμητική σκάλα για να κρεμάτε κασκόλ, γυαλιά και τσάντες. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε μικρά κουτιά αποθήκευσης για να βάζετε μέσα σε αυτά λογαριασμούς, κλειδιά ή και περιοδικά.

Σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια ειδικά αν έχετε πολύ μικρή είσοδο σπιτιού.

Στο μπάνιο Μια ξύλινη ή και μεταλλική σκάλα -ανάλογα με το τι ταιριάζει στο δικό σας μπάνιο- είναι τέλεια για αποθήκευση αντικειμένων και πετσετών στο μπάνιο. Κρεμάστε τις πετσέτες σας και μερικά περιοδικά έτσι ώστε να μην ξεμείνετε ποτέ όση ώρα απολαμβάνετε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο.

Θα κάνει το μπάνιο σας να δείχνει πολύ πιο στιλάτο.

Στο υπνοδωμάτιο Παπούτσια, κοσμήματα, ελαφριά ρούχα και ό,τι άλλο θέλετε μπορείτε να κρεμάσετε στη σκάλα του υπνοδωματίου. Μπορεί να μην χωράει πολλά πράγματα αλλά δεν πιάνει σχεδόν καθόλου χώρο και είναι και πολύ στιλάτη.

Μπορεί να γίνει η τέλεια παπουτσοθήκη!

Στο σαλόνι Αν έχετε μια πολύ ψηλή βιβλιοθήκη στο σαλόνι σας και δεν φτάνετε στα πιο ψηλά ράφια της τότε μπορείτε να βάλετε μια σκάλα σαν αυτή της φωτογραφίας. Έτσι η βιβλιοθήκη σας θα θυμίζει εκείνες που βλέπετε στις ταινίες και τόσο θαυμάζετε. Η σκάλα από την άλλη θα δώσει στιλ στον χώρο.

Δώστε με μια σκάλα στιλ στη βιβλιοθήκη του σαλονιού.

Στην κουζίνα Αν η κουζίνα σας είναι πολύ μικρή και έχετε δημουργήσει χώρους αποθήκευσης ακόμα και πολύ ψηλά τότε σίγουρα χρειάζεστε μια κινούμενη σκάλα έτσι ώστε να φτάνετε με ευκολία όλα όσα θέλετε από τα πιο ψηλά ράφια.

Ακόμα και στην κουζίνα μπορεί να είναι χρήσιμη.

spirossoulis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ