HomeΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣΥΜΒΟΥΛΕΣΠώς να Εξαφανίσετε Εύκολα τους Λεκέδες από Αίμα!

Πώς να Εξαφανίσετε Εύκολα τους Λεκέδες από Αίμα!

Σας αποκαλύπτουμε τον πιο σίγουρο τρόπο για να αφαιρέσετε τους λεκέδες από αίμα και μάλιστα χωρίς να χύσετε δάκρυα κι ιδρώτα!

Μπορεί να ήρθαν εκείνες, οι δύσκολες, μέρες του μήνα ή απλά να άνοιξε η μύτη σας από την υπερβολική ζέστη και την πίεση της καθημερινότητας ή απλά να μάτωσε εκείνο το σπυράκι που έχετε βγάλει από το άγχος. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που τα ρούχα και τα σεντόνια σας θυμίζουν… ματωμένο τοπίο, εμείς σας αποκαλύπτουμε τον πιο εύκολο, οικονομικό και σίγουρο τρόπο για να αφαιρέσετε τους λεκέδες από αίμα!

Σε γενικές γραμμές, το μυστικό για να κάνετε την αφαίρεση των λεκέδων από αίμα… παιχνιδάκι είναι να δράσετε γρήγορα όσο αυτοί είναι ακόμη φρέσκοι. Για να το καταφέρετε, ωστόσο, θα χρειαστεί να διαπράξετε ένα «έγκλημα» για το πλύσιμο των ρούχων στο χέρι και να αφήσετε το πληγέν ύφασμα, αφού το έχετε αναποδογυρίσει, κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό. Όσο απίθανο κι αν σας φαίνεται το νερό, θα πάρει μαζί του αυτόν τον αντιαισθητικό λεκέ.

Το αίμα νερό... γίνεται: το τελευταίο εξαφανίζεις τους λεκέδες που αφήνει στα ρούχα σας το πρώτο.

Το αίμα νερό… γίνεται: το τελευταίο εξαφανίζεις τους λεκέδες που αφήνει στα ρούχα σας το πρώτο.

Αν ο λεκές επιμένει ή έχει ήδη στεγνώσει, το επίπεδο δυσκολίας μπορεί να ανεβαίνει, αλλά αυτό δεν καθιστά την αφαίρεση του ανέφικτη. Διάλυσε 2 κ.σ. αλάτι (αν δεν έχετε σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμμωνία ή μαγειρική σόδα) σε ένα λίτρο νερό και μουλιάστε το ύφασμα σε αυτό το διάλυμα για 2-3 ώρες, φροντίζοντας ωστόσο να ανανεώνετε το νερό ώστε να παραμένει διαυγές.  Τέλος, ολοκληρώστε τη διαδικασία της εξαφάνισης των λεκέδων από αίμα,δεν έχετε παρά να πλύνετε κανονικά το ύφασμα.

Νερό κι αλάτι: με αυτό το φυσικό όπλο θα πείτε "αντίο" το λεκέ από αίμα.

Νερό κι αλάτι: με αυτό το φυσικό όπλο θα πείτε “αντίο” το λεκέ από αίμα.

spirossoulis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ