HomeΣΠΙΤΙΜΠΑΝΙΟΠρέπει να Δείτε το Μπάνιο Αυτού του Υπέροχου Σπιτιού!

Πρέπει να Δείτε το Μπάνιο Αυτού του Υπέροχου Σπιτιού!

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, όταν ωστόσο διακοσμείτε το σπίτι σας ο σημαντικότερος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα αντανακλά την προσωπικότητά σας – τις επιθυμίες, τις ανάγκες και το στυλ σας.

μπάνιο

Ο χώρος συνδυάζει τους λευκούς τοίχους με το χρώμα.

Αυτό ακριβώς συνέβη με αυτό το μοναδικό σπίτι στη Νέα Υόρκη που ανέλαβε να ανακαινίσει η διακοσμήτρια Nicole Watts. Η έμπνευση αντλήθηκε από το γεγονός ότι η πελάτισσά της ήθελε έναν  μοντέρνο χώρο που θα εκπροσωπεί την ινδική της κληρονομιά. Έναν χώρο πολύχρωμο αλλά όχι βεβαρυμμένο. Η λύση; Επικεντρώθηκε στο χρώμα και στις υφές αλλά εξισορρόπησε αυτές τις διακοσμητικές λεπτομέρειες με ουδέτερα χρώματα. Το σαλόνι για παράδειγμα έχει λευκούς τοίχους που «σπάνε» από το ομπρέ χαλί, τα χρυσά αξεσουάρ και τα πολύχρωμα μαξιλάρια. Παράλληλα, ο φωτισμός σε συνδυασμό με έναν μεγάλο καθρέπτη φέρνουν λάμψη στην τραπεζαρία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, ενώ η έντονη μπλε ταπετσαρία δίνει στον χώρο τον πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα του.

μπάνιο

Η έντονη μπλε ταπετσαρία δίνει στον χώρο τον πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα του.

μπάνιο

Ένα άλλο πολύ ιδιαίτερο κομμάτι που υπάρχει στον χώρο είναι το μπαρ-ντουλάπι.

Ένα άλλο πολύ ιδιαίτερο κομμάτι που υπάρχει στον χώρο είναι το μπαρ-ντουλάπι. Το εσωτερικό του είναι όλο επενδεδυμένο με ξύλο και φιλοξενεί αρκετά μπουκάλια κρασιού και σαμπάνιας, αλλά και ποτήρια.

μπάνιο

Το πολύ μοντέρνο διαχωριστικό φτιαγμένο από μπρούτζο και ξύλο καρυδιάς.

Ο αγαπημένος, όμως, χώρος της διακοσμήτριας είναι ουσιαστικά μία μίξη δύο ξεχωριστών περιοχών του σπιτιού: του γραφείου και του φουαγιέ. Για να διαχωριστούν αυτοί οι χώροι χρησιμοποιήθηκε ένα πολύ μοντέρνο διαχωριστικό φτιαγμένο από μπρούτζο και ξύλο καρυδιάς.

μπάνιο

Το γραφείο χρησιμοποιεί την αντίθεση μεταξύ κόκκινης κουρτίνας και λευκών τοίχων.

Το γραφείο χρησιμοποιεί την αντίθεση μεταξύ κόκκινης κουρτίνας και λευκών τοίχων δημιουργώντας έτσι ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα που δεν του λείπει το στυλ και η κομψότητα προσφέροντας στην ιδιοκτήτρια έναν όμορφο χώρο που μπορεί να δουλέψει και να συγκεντρωθεί.

μπάνιο

Ένα σκούρο μωβ έχει επιλεχθεί για το μπαρ της κουζίνας.

μπάνιο

Το υπνοδωμάτιο κινείται σε εντελώς ουδέτερες αποχρώσεις για να μπορεί να προσφέρει ηρεμία.

Η κουζίνα και το υπνοδωμάτιο είναι τα δύο δωμάτια του σπιτιού όπου έχουν μπει τα λιγότερο έντονα χρώματα, χωρίς όμως να λείπει και από εκεί το χρώμα. Αυτό συμβαίνει έτσι ώστε τα δωμάτια αυτά να δίνουν την αίσθηση πως είναι πάντα καθαρά και τακτοποιημένα. Ένα σκούρο μωβ έχει επιλεχθεί για το μπαρ της κουζίνας και αποτελεί τον ιδανικό καμβά για να αναδειχθούν οι 3 ψηλές λευκές καρέκλες. Το υπνοδωμάτιο κινείται σε εντελώς ουδέτερες αποχρώσεις για να μπορεί να προσφέρει ηρεμία. Φυσικά δεν λείπει το οπτικό ενδιαφέρον και αυτό έχει επιτευχθεί με την χρήση μιας πολύ  κομψής ταπετσαρίας.

μπάνιο

Το δωμάτιο που ξεχωρίζει είναι το μπάνιο με την εντυπωσιακή ταπετσαρία με φτερά παγωνιού.

Το δωμάτιο που ξεχωρίζει ωστόσο είναι το μπάνιο με την εντυπωσιακή ταπετσαρία με φτερά παγωνιού. Μπορεί να είναι μικρό αλλά η ταπετσαρία σε συνδυασμό με το ξύλο του δίνουν μοναδική κομψότητα και το μεταμορφώνουν σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο. Εμπνευστείτε από αυτό το πανέμορφο σπίτι και μη φοβηθείτε  να χρησιμοποιήσετε το χρώμα αν θέλετε να κάνετε τον δικό σας χώρο να ξεχωρίσει.

spirossoulis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ