HomeΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΠως να ανανεώσετε τον χώρο σας την άνοιξη!

Πως να ανανεώσετε τον χώρο σας την άνοιξη!

Φρέσκιες πινελιές αλλαγής την άνοιξη – Ιδέες για το σπίτι

Μέσα στο γενικότερο κλίμα ανανέωσης που φέρνει μαζί της άνοιξη, έρχεται και η διάθεση για αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού…

Για αλλαγές στον προσωπικό μου χώρο, ειδικά την ανοιξιάτικη περίοδο, ήξερα ότι χρειαζόμουν προϊόντα που να ταιριάζουν με το συνολικό στυλ του σπιτιού και φυσικά να ανταποκρίνονται στο budget μου. Κάθε γωνιά του σπιτιού ήταν απαραίτητο να εμπλουτιστεί με μικρές προσθήκες οι οποίες θα έφεραν την υπογραφή ενός σύγχρονου μοναδικού design που θα  ενθουσίαζε εμένα και  τους καλεσμένους μου.

Για να προσθέσω φρέσκιες πινελιές αλλαγής που να καλύπτουν τις ανάγκες του σπιτιού μου και φυσικά τις ανάγκες της παρέας αποτάθηκα στην ΙΚΕΑ!

Μια από τις πρώτες αλλαγές που θέλησα να κάνω ήταν η αντικατάσταση των καρεκλών κουζίνας έτσι ώστε ο χώρος να γίνει πιο ζεστός και ανάλαφρος. Επέλεξα λοιπόν, χειροποίητες καρέκλες με ελαφρύ κάθισμα από ρατάν έτσι ώστε να απολαμβάνουμε με την παρέα άνετα τα γεύματα μας. Οι συγκεκριμένες καρέκλες ταιριάζουν απόλυτα με τον χώρο μου καθώς το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένες σε συνδυασμό με την υπόλοιπη διακόσμηση δημιουργήσαν το τέλειο αποτέλεσμα.

Συνεχίζοντας τις μικρές αλλά ταυτόχρονα μεγάλες προσθήκες, επέλεξα, από μια μεγάλη ποικιλία σε πολυθρόνες, μια πολυθρόνα EKENÄSET η οποία έδωσε στο χώρο μου μια ρετρό πινελιά. Το κλασικό στιλ της καρέκλας ταίριαξε αρμονικά με τον σύγχρονο χώρο μου προσφέροντας ένα σταθερό αναπαυτικό κάθισμα για χαλαρωτικές στιγμές. Η πολυθρόνα διατίθεται σε διαχρονικά χρώματα που ανταποκρίνονται στις ανοιξιάτικες τάσεις.

Η αλλαγή της θερμοκρασίας και το ανοιξιάτικό κλίμα είναι συνυφασμένα με γεύματα και χαλαρωτικές στιγμές έξω στον κήπο. Έτσι, μια σημαντική προσθήκη ήταν το τραπέζι TORPARO με καρέκλες για εξωτερικούς χώρους.  Το πτυσσόμενο τραπέζι μπορεί με ευκολία να τοποθετηθεί σε κάθε γωνιά του κήπου μου προσφέροντας στους καλεσμένους την ευχέρεια να κάτσουν αναπαυτικά και να απολαύσουν φαγητό ή ένα cocktail.

Είναι απαραίτητο λίγο χρώμα στην καθημερινότητα, ειδικά την άνοιξη όπου επιβάλλονται τα παιχνίδια στην διακόσμηση με ζωηρά χρώματα. Γι΄ αυτό τόλμησα να προσθέσω περισσότερη ζωντάνια στο τραπέζι με τα ποτήρια PAPPERSBJÖRK. Τα  χρώματα των ποτηριών συνδυάζονται όμορφα μεταξύ τους και είναι ιδανικά για πάρτυ αλλά και για καθημερινά γεύματα.

Με τα νέα προϊόντα της IKEA κάθε σεζόν μπορώ εύκολα και οικονομικά να ανανεώσω τον χώρο μου, να καλύψω τις ανάγκες των φίλων μου και φυσικά τις δικές μου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ