HomeΚΗΠΟΣ - ΠΙΣΙΝΑΗ ΙΚΕΑ φέρνει την άνοιξη και το καλοκαίρι στο σπίτι μας και...

Η ΙΚΕΑ φέρνει την άνοιξη και το καλοκαίρι στο σπίτι μας και υπόσχεται ξέγνοιαστες στιγμές.

Η IKEA υποδέχεται την άνοιξη και το καλοκαίρι με μία ευρεία γκάμα σειρών και προϊόντων σε καλοκαιρινά χρώματα και μίνιμαλ σχέδια. Για τον κήπο, το μπαλκόνι, ή και για τις εξορμήσεις στην εξοχή και στη θάλασσα τα προϊόντα IKEA αντικατοπτρίζουν τη φρεσκάδα του πρωινού και τη δροσιά του απογεύματος των πιο ξέγνοιαστων εποχών και υπόσχονται στιγμές απόλαυσης.

 

Η σειρά STRANDÖN αποτελείται από ελαφριά έπιπλα, που μεταφέρονται εύκολα για χαλαρές στιγμές τόσο στον προσωπικό σας χώρο όσο και έξω. Από αναπαυτικές πολυθρόνες με ζωηρά χρώματα μέχρι προστατευτικά για τον αέρα, η IKEA δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον σε όποιο σημείο της Κύπρου και να βρεθείτε, ενώ αν προτιμάτε τη χαλάρωση στον κήπο σας, τότε η σειρά NÄMMARÖ είναι η ιδανικότερη. Με κύριο υλικό το ξύλο ακακίας οι ξαπλώστρες και οι τετράγωνες πολυθρόνες μπορούν να εγγυηθούν την απόλυτη ηρεμία. Συγκριτικό πλεονέκτημα της σειράς είναι το μικρό βάρος των επίπλων και η πολυμορφικότητά της που επιτρέπει την εύκολη μετακίνησή τους και τη δημιουργία περισσότερων θέσεων και χώρων για τους καλεσμένους σας.

Η ανοιξιάτικη διάθεση επικρατεί στη σειρά SEGERÖN με ανθεκτικά έπιπλα σε προσιτές τιμές, που χαρακτηρίζονται από τον μίνιμαλ & διαχρονικό σχεδιασμό τους. Η σειρά LÄCKÖ συνδυάζει τον παραδοσιακό σχεδιασμό με μία σύγχρονη νότα, δημιουργώντας προϊόντα εξωτερικού χώρου που αναδεικνύουν τον ρομαντισμό, ενώ η σειρά διακοσμητικού φωτισμού SOMMARLÅNKE διατηρεί την καλοκαιρινή λάμψη για όμορφες στιγμές από νωρίς το απόγευμα μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Στο ίδιο μοτίβο κινείται και η νέα τηλεοπτική καμπάνια, η οποία παρουσιάζει όλους τους διαφορετικούς τρόπους που μπορούμε να απολαύσουμε τις στιγμές μας, στο μπαλκόνι, τον κήπο ή τη βεράντα, μόνοι ή με παρέα. Η IKEA δείχνει ολοκληρωμένες προτάσεις αναδεικνύοντας την πολυμορφικότητα των επίπλων εξωτερικών χώρων και μας συστήνει το ανανεωμένο σετ τραπέζι με δύο καρέκλες TÄRNÖ, δημιουργώντας το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό.

Ανακαλύψτε τα έπιπλα και τα είδη εξωτερικού χώρου, στον νέο κατάλογο «Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023» της ΙΚΕΑ εδώ

#ikea

#zoumemazi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ