HomeΣΠΙΤΙΙΚΕΑ - Ένα σπίτι μοιρασμένο στα δύο!

ΙΚΕΑ – Ένα σπίτι μοιρασμένο στα δύο!

Εκείνος μόλις πήρε σύνταξη κι εσείς φοιτητής; Το σπίτι μικρό και οι ανάγκες πολλές; Έχετε κοινά ενδιαφέροντα αλλά θα θέλατε και λίγο χώρο για απομόνωση; Πώς θα το διακοσμήσετε; Πώς θα οργανώσετε λειτουργικά το κοινό σας σπίτι;

Εύκολα! Σήμερα, το φαινόμενο της συγκατοίκησης ανθρώπων διαφορετικής γενιάς είναι όλο και πιο συχνό. Στο άρθρο αυτό, θα δούμε πώς μπορείτε να μοιραστείτε τα κοινά σας ενδιαφέροντα όπως η αγάπη σας για τα βιβλία αλλά και πώς να αποκτήσετε χώρο για τον εαυτό σας, καθώς η ΙΚΕΑ προσφέρει όλα τα προϊόντα και τις λύσεις που θα σας επιτρέψουν να ζείτε μαζί αλλά και χώρια στο ίδιο σπίτι.

Ένα κομψό και καλά οργανωμένο σπίτι, μοιρασμένο στα δύο!
Δεν είναι ακατόρθωτο, ούτε δύσκολο. Αντίθετα, είναι πολύ εύκολο σήμερα να δημιουργήσετε ένα ιδανικό σπιτικό για δύο, με λειτουργικούς και έξυπνους χώρους που σας προσφέρουν ένα φιλόξενο σπίτι με όλη την ελευθερία που χρειάζεστε.
Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις διαφορετικές λύσεις που μπορεί να σας προσφέρει η ΙΚΕΑ για τη δημιουργία ενός σύγχρονου σπιτιού μοιρασμένου στα δύο.

Εκείνος έχει πολλά αγαπημένα αντικείμενα και βιβλία κι εσείς… άλλα τόσα!
Αν αγαπάτε την οργάνωση ή το σπίτι σας είναι μικρό, ο καλύτερος τρόπος για να οργανώσετε αλλά και να αναδείξετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα είναι μία βιβλιοθήκη!

Η ΙΚΕΑ διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από βιβλιοθήκες και ραφιέρες για να βρείτε μαζί, εκείνη που ταιριάζει στον δικό σας χώρο και στιλ! Γεμίστε τα ράφια της με τα βιβλία σας, τις κορνίζες και με κομψά διακοσμητικά αντικείμενα για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και δημιουργήστε τον ιδανικό κοινό σας χώρο για διάβασμα, μελέτη ή απλά για καφέ και συζήτηση.

Εσείς έχετε μοντέρνο στιλ και εκείνος… μάλλον συντηρητικό;
Ακόμα κι αν έχετε διαφορετικά στιλ μεταξύ σας, τότε θα ανακαλύψετε ότι ακριβώς αυτό είναι που θα κάνει το σπίτι σας μοναδικό! Βρείτε στην ΙΚΕΑ τους τρόπους για να συνδυάσετε τα αντικείμενα που αγαπάτε και οι δυο σας ώστε να δημιουργήσετε το νέο σας, κοινό και αυθεντικό στιλ.
Ξεκινήστε από τη μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα και λευκά είδη. Είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να δοκιμάσετε τους διαφορετικούς συνδυασμούς που σας αρέσουν για ένα πραγματικά όμορφο και μοναδικό αποτέλεσμα!

Ωραία, και τώρα ας πάμε στο καταφύγιό σας!
Ένα καλοφτιαγμένο υπνοδωμάτιο με το κατάλληλο κρεβάτι, μπορεί να γίνει το τέλειο καταφύγιο, εκεί όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ύπνο σας αλλά και να απομονωθείτε και να είστε άνετα. Κι αν το θέλετε ακόμα πιο ευρύχωρο, ανακαλύψτε στην ΙΚΕΑ το ιδανικό κρεβάτι με αποθηκευτικούς χώρους για τα πράγματά σας, μεγάλα ή μικρά!

Και μαζί και χώρια!
Μπορεί να αγαπάτε και οι δύο τη μαγειρική αλλά να θέλετε τα δικά σας κουζινικά ή το δικό σας ράφι στο μπάνιο. Στην ΙΚΕΑ πιστεύουμε πως ένα καλά οργανωμένο και τακτοποιημένο σπίτι θα κάνει τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη! Έτσι, η καλύτερη λύση για να απολαμβάνετε περισσότερο τον προσωπικό σας χώρο είναι οι ξεχωριστοί χώροι αποθήκευσης για κάθε κάτοικο του σπιτιού. Η ΙΚΕΑ θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τέλεια το μπάνιο, την κουζίνα, την τραπεζαρία αλλά και τους αποθηκευτικούς σας χώρους για δύο.

Ζήστε μαζί με στιλ, όσο μικρή κι αν είναι η κουζίνα σας!
Στον τοίχο, κλειστό ή με αποθηκευτικούς χώρους, το τραπέζι της κοινής σας κουζίνας μπορεί να φιλοξενεί όλους τους φίλους ή να μικραίνει για να σας εξυπηρετεί σε κάθε περίσταση! Ελάτε μαζί στην ΙΚΕΑ και βρείτε τα δικά σας κομψά τραπέζια και καρέκλες που θα χωρέσουν και θα ταιριάζουν στη δική σας κουζίνα.

Τι θα λέγατε για μία ακόμα πιο φιλόξενη ατμόσφαιρα;
Περάστε μαζί περισσότερο ποιοτικό χρόνο σε ένα «ζεστό» και φιλόξενο σπίτι με κομψά αξεσουάρ διακόσμησης που σας φτιάχνουν τη διάθεση κάθε μέρα! «Παίξτε» με τις διαφορετικές υφές και τα χρώματα και ανανεώστε τους τοίχους, τα ράφια και κάθε χώρο σας με ιδιαίτερα διακοσμητικά που συνδυάζονται αρμονικά και αναδεικνύουν τις διαφορετικές σας προσωπικότητες και στιλ.

Με αυτές αλλά και πολλές ακόμα ιδέες και λύσεις από την ΙΚΕΑ, ένα σπίτι για δύο ανθρώπους διαφορετικής γενιάς, μπορεί να αντικατοπτρίζει τα γούστα και τις προσωπικότητες και των δύο σας! Και όχι μόνο αυτό, αλλά και να είναι όσο άνετο, λειτουργικό και όμορφο επιθυμείτε. Ανακαλύψτε περισσότερα στην κατηγορία έμπνευση στην ιστοσελίδα της ΙΚΕΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ