HomeΣΠΙΤΙΣπίτι στο Ενοίκιο: 7 Αλλαγές που θα το Μεταμορφώσουν

Σπίτι στο Ενοίκιο: 7 Αλλαγές που θα το Μεταμορφώσουν

Το σπίτι σε ενοίκιο αποτελεί πρόκληση στη διακόσμηση καθώς δεν επιδέχεται πολλές αλλαγές. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το αισθάνεστε εντελώς δικό σας.

Προσωρινά γαντζάκια Πάρτε όμορφα γαντζάκια και κολλήστε τα σε όποιο σημείο του σπιτιού θέλετε. Κανείς δεν πρόκειται να σας «μαλώσει» αν κάνετε κάτι τέτοιο καθώς δεν πρόκειται να ανοίξετε καμία τρύπα στον τοίχο. Κρεμάστε κάδρα, φωτογραφίες, πετσέτες και ότι άλλο θέλετε.

Καλύψτε το πάτωμα με χαλιά Αν δεν σας αρέσουν καθόλου τα πατώματα του σπιτιού υπάρχει λύση να μην τα βλέπετε καθόλου. Ειδικά τους χειμερινούς μήνες μπορείτε να πάρε μία μοκέτα ή ένα χαλί που να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος τους και να το κολλήσετε στο πάτωμα με ταινία διπλής όψης.

Τοποθετήστε μια ψηλή ραφιέρα για να κρύψετε έναν άχαρο τοίχο Σε περίπτωση που υπάρχει ένας άχαρος τοίχος που δεν μπορείτε να τον βάψετε ή να κρεμάσετε έναν μεγάλο πίνακα μια πολύ πρακτική λύση είναι να τοποθετήσετε μια ψηλή ραφιέρα. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρετε να τον κρύψετε και επιπλέον θα αποκτήσετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Διακοσμήστε με στιλάτα κουτιά, οργανώστε τα βιβλία σας και εκμεταλλευτείτε αυτό το έπιπλο για να αναδείξετε τα αγαπημένα σας διακοσμητικά αντικείμενα.

Ταπετσαρίες Οι ταπετσαρίες είναι η τέλεια λύση για να κάνετε τους τοίχους σας όπως τους ονειρεύεστε. Ψάξτε και βρείτε ένα όμορφο σχέδιο και βάλτε το σε έναν ή σε πολλούς τοίχους του σπιτιού σας. Οι ταπετσαρίες αφαιρούνται εύκολα κι έτσι δεν πρόκειται να προκαλέσετε καμία ζημιά στο σπίτι.

Αυτοκόλλητα πλακάκια Αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να κρύψετε τα άσχημα πλακάκια του σπιτιού. Βρείτε κάποιο σχέδιο που σας αρέσει και κολλήστε το πάνω στα παλιά πλακάκια. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε ένα εντελώς διαφορετικό και καινούργιο λουκ στα «αντιπαθητικά» πλακάκια του σπιτιού.

Αλλάξτε τα πόμολα Νιώστε άνετα και αλλάξτε όλα τα πόμολα του σπιτιού, αν σας ευχαριστεί κάτι τέτοιο. Παρόλο που μπορεί να σας φαίνεται αστεία μία τέτοια αλλαγή, είναι πολύ σημαντική και θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το χώρο σας. Όταν έρθει η ώρα να φύγετε από το συγκεκριμένο σπίτι μπορείτε πολύ απλά να αφαιρέσετε τα πόμολα και να ξαναβάλετε τα παλιά χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.

Διακοσμήστε με καθρέφτες Επιλέξτε στιλάτους καθρέφτες και τοποθετήστε τους σε σκοτεινά σημεία για να φωτίσει και για να δείχνει πιο μεγάλος ο χώρος σας. Επιπλέον ένας διακοσμητικός καθρέφτης μπορεί να τοποθετηθεί και στο μπάνιο σε περίπτωση που δεν υπάρχει εντοιχισμένο έπιπλο. Θα αλλάξει πλήρως την εικόνα του και θα του δώσει περισσότερο στιλ και μια πιο προσωπική πινελιά.

spirossoulis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ