HomeΣΠΙΤΙΚΟΥΖΙΝΑΔημιούργησε την κουζίνα των ονείρων σου παρέα με την Domus

Δημιούργησε την κουζίνα των ονείρων σου παρέα με την Domus

H Domus κορυφαία εταιρεία στον τομέα της κουζίνας – Τι μας αναφέρει ο ιδιοκτήτης κ. Χαραλάμπους Νεόφυτος

Η κουζίνα είναι το δωμάτιο που χρησιμοποιείται περισσότερο από τα υπόλοιπα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όλα τα μέλη της οικογένειας επισκέπτονται την κουζίνα πάνω από μια φορά την ημέρα για μαγείρεμα, για ένα γρήγορο γεύμα ή για dinner με την παρέα. Το να σχεδιάσεις ή να ανακαινίσεις μια κουζίνα δημιουργεί διάφορα εύλογα ερωτήματα. Η αισθητική, η αποθήκευση και τα υλικά δημιουργούν διάφορους συνδυασμούς στο μυαλό μας!

Η εταιρία Domus σχεδιάζει μοντέρνες και κλασικές κουζίνες υψηλής ποιότητας όπου πλέον θεωρείται ένα από τα πιο μοντέρνα, φιλόξενα και κομψά σημεία του σπιτιού. Με προτάσεις επίπλωσης των ιταλικών κολοσσών Snaidero, Valcucine, Gd Dorigo, Santa Lucia, Bluinterni, MisuraEmme & Copat Life, παρέχει τις καλύτερες προδιαγραφές για μια άνετη και λειτουργική κουζίνα σε πρωτότυπα design.

Σε συνέντευξη του ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Domus κ. Χαραλάμπους Νεόφυτος, ανέφερε ότι από το 1982 που ίδρυσε την εταιρεία ο πατέρας του Μιχάλης Χαραλάμπους, βρίσκεται δίπλα στον πελάτη με επιλογές για το κάθε σπίτι σημειώνοντας ότι η «η εταιρεία είναι στις πρώτες επιλογές στην κυπριακή αγορά για την δημιουργία της ιδανικής κουζίνας ενός σπιτιού».

Σημείωσε παράλληλα, ότι η εταιρεία Domus διαθέτει μια τεράστιά γκάμα από κλασσικές και μοντέρνες γραμμές προσθέτοντας ότι «οι τιμές ξεκινούν από χαμηλά και μπορούν να φτάσουν και ψηλά ανάλογα με το budget του πελάτη».

Έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες της κυπριακής αγοράς και τις σύγχρονες απαιτήσεις η εταιρεία εισάγει προϊόντα που μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες όλης της οικογένειας.

Αν φαντάζεστε μια κουζίνα βγαλμένη από το αύριο η εταιρεία Domus σας παρέχει έξυπνες λύσεις και αμέτρητες επιλογές επίπλων κουζίνας. Ανακαλύψτε σήμερα αυτό που σας ταιριάζει με μια βόλτα στο κατάστημα στη Λεμεσό ή με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα της εταιρείας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ