HomeΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣΑπολαμβάνοντας τη λιακάδα, με έπιπλα ΙΚΕΑ!

Απολαμβάνοντας τη λιακάδα, με έπιπλα ΙΚΕΑ!

Μπορεί το καλοκαίρι να μπήκε επίσημα μόλις πριν από λίγες μέρες, όμως στην Κύπρο, απολαμβάνουμε τη λιακάδα ολόχρονα!

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που στη χώρα μας, οι εξωτερικοί χώροι χρησιμοποιούνται εξίσου με τους εσωτερικούς. Πώς λοιπόν μεταφέρουμε την αισθητική και την άνεση του «μέσα» στον κήπο ή στο μπαλκόνι μας; Η IKEA έρχεται να μας δώσει τις απαντήσεις!

Είτε πρόκειται για ένα γρήγορο καφεδάκι στο μπαλκόνι ή για μεγάλο δείπνο στον κήπο, το τραπέζι που θα διαλέξετε, πρέπει να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας, να ανταποκρίνεται στην αισθητική σας και φυσικά, να δένει αρμονικά με τον χώρο σας. Τα στρογγυλά ή τα αναδιπλούμενα τραπεζάκια είναι ιδανικά για πιο μικρούς χώρους, ενώ τα πιο μεγάλα, ορθογώνια τραπέζια με στιβαρό σκελετό, μπορούν να δημιουργήσουν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα σε έναν πιο μεγάλο χώρο. Όσο αφορά το στιλ και την αισθητική των τραπεζιών, στην ΙΚΕΑ θα βρείτε απεριόριστες ιδέες και επιλογές.

Εκτός από την τραπεζαρία, ένας άνετος καναπές, μπορεί να προσδώσει μια ζεστή και φιλόξενη αίσθηση στον κήπο σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και ξεκούρασης. Στην ΙΚΕΑ προσφέρονται πολλές έξυπνες και καλαίσθητες λύσεις, για όποια ανάγκη μπορεί να προκύπτει. Οι πολυμορφικοί καναπέδες για παράδειγμα, προσφέρουν τη δυνατότητα προσαρμογής του μεγέθους, αλλά και ευελιξία στη διαρρύθμιση του καναπέ. Μια μονάδα πολυμορφικού καναπέ, λόγου χάρη, μπορεί να λειτουργήσει ως επιπλέον θέση, ως υποπόδιο ή και ως τραπεζάκι.

Για τη μεγαλύτερη σας άνεση αλλά και για στιλιστικούς σκοπούς, τα μαξιλαράκια και τα ριχτάρια είναι πάντα μια καλή ιδέα! Μπορούν πολύ εύκολα και οικονομικά, να προσθέσουν μια έκρηξη χρώματος, να αποτυπώσουν καλύτερα το προσωπικό σας γούστο και να μεταμορφώσουν ένα καναπέ, από ουδέτερο σε μια πανέμορφη σύνθεση. Μια και μιλάμε για μεταμόρφωση, δε μπορούμε να παραλείψουμε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στην ατμόσφαιρα ενός εξωτερικού χώρου, ο κατάλληλος φωτισμός. Φαναράκια, κεράκια, γιρλάντες με λαμπάκια… οι επιλογές είναι αμέτρητες και πανέμορφες.

Αν επιθυμείτε να προστατέψετε τα μαξιλάρια σας ή τα διακοσμητικά σας στοιχεία από τον ήλιο ή από τη βροχή, η μία επιλογή θα ήταν να επιλέξετε ανάμεσα στις πρακτικές προτάσεις της ΙΚΕΑ για αποθηκευτικούς χώρους. Η άλλη επιλογή, θα ήταν μία ομπρέλα κήπου ή ένα κιόσκι. Με αυτό τον τρόπο προστατεύονται τόσο τα διακοσμητικά σας, όσο και τα έπιπλά σας, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να απολαμβάνετε τους εξωτερικούς σας χώρους, ανεξαρτήτως καιρού!

Απολαύστε λοιπόν την κυπριακή λιακάδα ή και τις καλοκαιρινές βροχές ακόμα, στο δικό σας, υπέροχο καταφύγιο.

Δείτε εδώ για περισσότερη έμπνευση και ιδέες για τους εξωτερικούς σας χώρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ