HomeΣΠΙΤΙΠΑΙΔΙΚΟ - ΕΦΗΒΙΚΟΣτην ΙΚΕΑ, το παιδικό δωμάτιο γίνεται...παιχνίδι!

Στην ΙΚΕΑ, το παιδικό δωμάτιο γίνεται…παιχνίδι!

Το παιδικό δωμάτιο δεν είναι απλά ένας χώρος μέσα στο σπίτι, αλλά ένας ξεχωριστός κόσμος. Οι γονείς ξέρουν ότι είναι, επίσης, ένας χώρος που πρέπει να συνδυάζει την πρακτικότητα με τη δημιουργικότητα.

Με τα παιδικά έπιπλα ΙΚΕΑ, το παιδικό δωμάτιο γίνεται… παιχνίδι και η λειτουργικότητα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα φωτεινά χρώματα, τα απαλά υφάσματα και οι μικρές, χαρούμενες λεπτομέρειες δημιουργούν έναν μοναδικό πλανήτη για απίθανους εξερευνητές!

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, αλλά και από το πόσο καλά κοιμήθηκε το παιδί. Τα παιδικά κρεβάτια ΙΚΕΑ είναι και άνετα και ασφαλή. Με επεκτεινόμενο σκελετό, τα ξύλινα κρεβάτια BUSUNGE, αλλά και τα πιο ρουστίκ μεταλλικά ΜΙΝΝΕΝ, μεγαλώνουν μαζί με το παιδί, ώστε να προσαρμόζεται χωρίς πολλά έξοδα το δωμάτιο, ανάλογα με τις ανάγκες. Σε συνδυασμό με πολύχρωμα αξεσουάρ, όπως λούτρινα, χαρούμενα φωτιστικά και κορνίζες, αλλά και σκεπάσματα που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα κάθε παιδιού, το παιδικό δωμάτιο γίνεται φιλόξενο και ζεστό. Για παράδειγμα, με ένα λούτρινο χταπόδι BLAVINGAD, το δωμάτιο μετατρέπεται σε βυθό στο λεπτό, ενώ με ένα χαλί-τίγρη IDROTTSHALL η ζούγκλα απλώνεται δίπλα από τις κούκλες και τα παζλ.

Για τους μικρούς μαθητές, το γραφείο πρέπει να εμπνέει ενθουσιασμό και όρεξη. Τα παιδικά γραφεία της ΙΚΕΑ είναι σχεδιασμένα με προνοητικότητα. Το γραφείο PAHL, με ρυθμιζόμενο ύψος, αρχίζει από την παιδική ηλικία και φτάνει μέχρι την εφηβεία. Με πρακτικά ράφια για βιβλία και αποθηκευτικούς χώρους για τα σχολικά τους είδη, τα παιδιά μπορούν να συγκεντρωθούν καλύτερα και να απολαύσουν τη μάθηση, στον δικό τους, προσωπικό χώρο.

Κι όταν έρθει η ώρα για παιχνίδι, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Με μεγάλη ποικιλία σε ξύλινα παιχνίδια, φιγούρες, αλλά και παιχνίδια δραστηριοτήτων, που ενισχύουν τις κινητικές δεξιότητες των παιδιών και εξάπτουν την φαντασία τους, τα παιχνίδια ΙΚΕΑ προσφέρονται για να δημιουργήσει κάθε παιδί τον δικό του κόσμο και να ταξιδέψει σ’ αυτόν με τις ώρες. Η παιδική σκηνή DVARGMAS, σε συνδυασμό με το τούνελ μεταφέρει τα παιδιά σε πειρατικά καράβια, κάστρα με ιππότες, προϊστορικές σπηλιές ή και σε όλα ταυτόχρονα! Εξάλλου, όταν τα παιδιά αρχίζουν το παιχνίδι σε έναν χώρο που τα εμπνέει, το απολαμβάνουν χωρίς κανένα περιορισμό.

Βέβαια, το παιχνίδι κάποτε πρέπει να τελειώσει. Εκεί έρχεται η απόλυτη λύση στην οργάνωση και αποθήκευση στο παιδικό δωμάτιο, με τη σειρά προϊόντων TROFAST. Σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και συνδυασμούς, αποτελεί την ιδανική λύση για τους γονείς, οι οποίοι θέλουν να παραμένουν τα παιχνίδια τακτοποιημένα, αλλά και προσβάσιμα.

Σε κάθε γωνιά του παιδικού δωματίου, τα έπιπλα IKEA δημιουργούν έναν εύφορο κόσμο, στον οποίο ευδοκιμούν τα όνειρα, το παιχνίδι και η χαρά. Με έξυπνες λύσεις που προσαρμόζονται στο πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά, η ΙΚΕΑ συνεχίζει να είναι ο σύμμαχος των παιδιών και των γονιών, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουν ένα παιδικό δωμάτιο που θα το ζουν στο έπακρο.

Για έμπνευση και περισσότερες ιδέες, δείτε το άρθρο της ΙΚΕΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ