HomeΣΠΙΤΙΚΟΥΖΙΝΑΦτιάξε την κουζίνα των ονείρων σου με τη βοήθεια της ΙΚΕΑ!

Φτιάξε την κουζίνα των ονείρων σου με τη βοήθεια της ΙΚΕΑ!

Χώρος συνάντησης, γαστρονομικής έμπνευσης και φυσικά, δημιουργίας! Όχι, δε μιλάμε για κάποιο νέο εστιατόριο ή καφέ αλλά για… την κουζίνα σας!

H κουζίνα αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους πιο σημαντικούς και πολυχρησιμοποιημένους χώρους του σπιτιού. Μια λειτουργική κουζίνα λοιπόν, που ανταποκρίνεται στη δική σας προσωπική αισθητική καθώς και στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες, είναι μέγιστης σημασίας για ένα άνετο και όμορφο σπιτικό. Με τη βοήθεια της ΙΚΕΑ αυτό μπορεί να επιτευχθεί εύκολα, χωρίς περιττό άγχος.

Όποιο στιλ κι αν προτιμάτε, παραδοσιακό ή σύγχρονο, μίνιμαλ ή ρουστίκ, βιομηχανικό ή ρομαντικό, στην ΙΚΕΑ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υλικών και στιλ διακόσμησης. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την τέλεια κουζίνα όπως ακριβώς την ονειρευτήκατε, προσαρμοσμένη στις ανάγκες, το στιλ αλλά και τον προϋπολογισμό σας! Αντλήστε έμπνευση από το έντυπο της ΙΚΕΑ για προϊόντα και συλλογές κουζίνας και βρείτε ιδέες για όλες τις ανάγκες σας, είτε αυτές αφορούν φωτισμό και διακόσμηση, ή έξυπνη και λειτουργική αποθήκευση.

Αφού ξεκαθαρίσετε πώς ακριβώς θέλετε να διαρρυθμίσετε τον χώρο σας, μπορείτε να περάσετε στα επόμενα, πιο πρακτικά στάδια, όπως το μέτρημα της κουζίνας, τον σχεδιασμό, την αγορά και την εγκατάστασή της. Για πολλούς, αυτές οι διαδικασίες μπορούν να αποτελέσουν πηγή άγχους και σύγχυσης. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να ακολουθήσετε 5 απλά βήματα που θα οργανώσουν τις σκέψεις σας αλλά και όλα τα πρακτικά ζητήματα των πιο πάνω διαδικασιών.

Σε αυτά τα 5 βήματα, θα ανακαλύψετε διάφορες υπηρεσίες που σχεδιάστηκαν ειδικά για να σας παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια τυχόν χρειαστείτε. Μπορείτε για παράδειγμα να σχεδιάσετε την κουζίνα των ονείρων σας μόνοι σας, με τα δωρεάν Σχεδιαστικά Προγράμματα της ΙΚΕΑ, ή να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των σχεδιαστών του καταστήματος, κλείνοντας ραντεβού στο κατάστημα ή με βιντεοκλήση! Το ίδιο ισχύει και για τη μέτρηση, αλλά και για την εγκατάσταση, όπου μπορείτε να επιλέξετε να διεκπεραιώσετε τη διαδικασία οι ίδιοι, ή να την αναθέσετε σε κάποιον από τους ειδικούς επαγγελματίες.

Οι κουζίνες ΙΚΕΑ είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να προσαρμόζονται στον χώρο και στον τρόπο ζωής σας, λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή ποιότητα, τα βιώσιμα υλικά, τη λειτουργικότητα καθώς και την ανθεκτικότητα. Ο στόχος είναι να απολαμβάνετε τα έπιπλα και τους χώρους σας για πολλά χρόνια, καθώς και δωρεάν εγγύηση μέχρι και 25 χρόνια!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ιστοσελίδα της ΙΚΕΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ