HomeΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣΥΜΒΟΥΛΕΣΗ ΙΚΕΑ στηρίζει τον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας...

Η ΙΚΕΑ στηρίζει τον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ).

Η ΙΚΕΑ έχει ως όραμά της τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής στο σπίτι, γι’ αυτό προσπαθεί μέσα από διάφορες ενέργειες και πρωτοβουλίες, να συμβάλει στην εξασφάλιση μιας καλύτερης καθημερινότητας για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για ουσιαστική κοινωνική προσφορά, παραχώρησε πρόσφατα στον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ) δωρεάν έπιπλα και εξοπλισμό για τις ανάγκες λειτουργίας των προγραμμάτων του. Ο ΣΠΑΒΟ είναι ένας μη Κυβερνητικός, εθελοντικός οργανισμός, ο οποίος εξασφαλίζει στήριξη, προστασία,  και φιλοξενία σε γυναίκες θύματα και στα παιδιά τους.

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, η ΙΚΕΑ στοχεύει να καταστήσει τον χώρο φιλοξενίας (καταφύγιο) του Συνδέσμου ακόμα πιο άνετο και λειτουργικό γιατί πιστεύει πως η αίσθηση ασφάλειας και ζεστασιάς είναι βασικό δικαίωμα και προϋπόθεση για μια ποιοτική ζωή, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

 

Η στήριξη όσων έχουν ανάγκη, αλλά και η δημιουργία των προϋποθέσεων για μια καλύτερη ζωή για όλους, είναι σταθεροί στόχοι για την ΙΚΕΑ. Ένας καλαίσθητος χώρος, καθώς και ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, μπορούν  να συμβάλουν σημαντικά στη ασφάλεια που χρειάζονται να νοιώσουν οι γυναίκες και τα παιδιά που έχουν βιώσει ενδοοικογενειακή βία.

#ΙΚΕΑ #ZoumeMazi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ